Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Enhetschef sökes Klinisk kemi, US

Om tjänstenKlinisk kemi är en länsövergripande verksamhet och är en av specialiteterna inom den laboratoriemedicinska verksamheten och ingår tillsammans med Röntgenklinikerna, Fysiologiska kliniken ViN och Medicinsk teknik i Diagnostikcentrum i Östergötland. Klinisk kemi driver verksamhet vid tre sjukhus och de flesta vårdcentralerna i Östergötland. Vid Klinisk kemi, Universitetssjukhuset arbetar vi med rutinanalyser inom hematologi, koagulation, kemi samt specialanalyser inom respektive område. Inom enheten finns också en AK-mottagning och en provtagningscentral som även utför funktionsundersökningar.
Inom Klinisk kemi i Östergötland arbetar cirka 250 medarbetare: läkare, biomedicinska analytiker, biologer, ingenjörer och kemister är några av de yrkeskategorier som är representerade. I Linköping arbetar cirka 90 personer

Uppdrag
Som enhetschef har du ett helhetsperpektiv och tar ansvar inom och utanför enhetens gränser och bidrar till att hälso- och sjukvårdens resurser används på bästa sätt. På Klinisk kemi US är vi två enhetschefer som är underställda verksamhetschefen med personalansvar för cirka 40 medarbetare var. Du kommer att ansvara för arbetsplatserna hematologi, koagulation, metabol och provtagningscentral men alla områden måste kunna hanteras av båda enhetscheferna.

Utbildning och erfarenhet
Du har högskoleexamen inom vårdsektorn eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande för tjänsten är ledarutbildning och erfarenhet av ledarskap.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt att samarbeta med andra samt har förmågan att i ditt ledarskap motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du är trygg, stabil, har självinsikt och du kan sätta dig in i andras situation. Som chef är det viktigt att kunna arbeta självständigt samtidigt som du ska ha förmågan att arbeta i team i vår ledningsgrupp.

Anställning och information
Uppdraget som enhetschef är ett tidsbegränsat chefsuppdrag med tillsvidareanställning inom Landstinget i Östergötland. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Srinivas Uppugunduri, 010-103 39 58, 070-509 61 96.
Enhetschef Annette Svensson, 010-103 70 52,  076-138 84 80.

Facklig företrädare
Vårdförbundet, Chatrine Svensson, 010-104 46 68.
SACO, Majid Osman, 010-103 32 60.
Kommunal, Birgitta Nådin, 010-103 58 83.
Östergötlands läkarförening, Eva Landberg, 010-103 32 26.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 18 mars 2013.  Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Östergötland
Hemsida:
http://www.lio.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.lio.se/Arbetsplats-landstinget/Lediga-jobb1/?cookietest=1&RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2602%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb