Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Enhetschef sökes till Klinisk kemi primärvård centrala distriktet

Om tjänstenKlinisk kemi är en av specialiteterna inom den laboratoriemedicinska verksamheten och ingår tillsammans med Röntgenklinikerna, Fysiologiska kliniken ViN och Medicinsk teknik i Diagnostikcentrum i Östergötland. Klinisk kemi driver verksamhet vid sjukhus och de flesta vårdcentralerna i Östergötland. Inom primärvården arbetar vi med provtagning samt analysarbete inom bland annat hematologi, kemi och koagulation. Inom Klinisk kemi i Östergötland arbetar cirka 250 medarbetare: läkare, biomedicinska analytiker, biologer, ingenjörer och kemister är några av de yrkeskategorier som är representerade.

Uppdrag                                                                                                                                                                                                                                    Klinisk kemi är indelat i sju chefsområden och vi söker nu en enhetschef som kommer att ha drift- och medarbetaransvar för 12 laboratorier placerade på vårdcentraler i Linköping med omnejd. Uppdraget innebär även kontakt med våra kunder, främst inom primärvården.

Du kommer bland annat att:• bedriva ett aktivt förbättrings-och utvecklingsarbete

• ansvara för ekonomiska resultat inom ditt chefsområde

• ingå i ledningsgrupp och samverkansgrupp för Klinisk kemi

• ha medarbetaransvar för ca 35 personer

Utbildning och erfarenhet
Du har högskoleexamen inom vårdsektorn eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande för tjänsten är ledarutbildning och erfarenhet av ledarskap.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt att samarbeta med andra. Du har självinsikt och förmåga att sätta dig in i andras situation. I ditt ledarskap skapar du engagemang och delaktighet samt kommunicerar på ett tydligt sätt för att nå gemensamma mål. Du arbetar strukturerat, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Anställning och information
Uppdraget som enhetschef är ett tidsbegränsat chefsuppdrag med tillsvidareanställning inom Landstinget i Östergötland. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Srinivas Uppugunduri, 010-103 39 58, 070-509 61 96.
Enhetschef Maria Lyckow, 010-104 80 52.
Enhetschef Karin Jones,  010-104 37 40.

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet, Catherine Svensson, 010-104 46 68.
SACO, Majid Osman, 010-103 32 60.
Kommunal, Birgitta Nådin, 010-103 58 83.
Östergötlands läkarförening, Eva Landberg, 010-103 32 26.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 18 mars 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Östergötland
Hemsida:
http://www.lio.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.lio.se/Arbetsplats-landstinget/Lediga-jobb1/?cookietest=1&RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2601%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb