Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Enhetschef till Njurenheten och medicinska sekreterare inom medicincentrum,

Om tjänsten

Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare.
Örnsköldsviks sjukhus är ett väl utbyggt länsdelssjukhus med god teknisk utrustning. Tillsammans säkrar vi tillgången på god vård i Örnsköldsvik. Som länsdelssjukhus har vi stor bredd i vår verksamhet. Här finns följande specialiteter; kirurgi, urologi, ortopedi, barn, kvinnoklinik med förlossning, öron ögon, röntgen, medicin, geriatrik, psykiatri samt habilitering.
Medicincentrum består av tre vårdavdelningar, mottagningsverksamhet för de medicinska subspecialiteterna, dagvårdsverksamhet och akutmottagning.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef för njurenheten (dialys och mottagningsverksamhet) och för medicinska sekreterare inom Medicincentrum leder och utvecklar du verksamheten framåt i enlighet med verksamhetens övergripande mål. Du ska också genom ditt ledarskap stödja dina medarbetare genom dialog och återkoppling samt främja ett öppet, kreativt och förtroendefullt arbetsklimat.

Medarbetargruppen omfattar cirka 30 medarbetare och består av sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i medicincentrums ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en öppen och utåtriktad ledare och som skapar förutsättningar för ett gott samarbete såväl inom den egna verksamheten som med övriga intressenter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga, ansvarskänsla och personligt mod är viktigt. Du har god självkännedom, är närvarande och har förmåga att se de stora sammanhangen, men kan också omsätta visioner och mål till praktiska, konkreta handlingsplaner.
Du har vårdutbildning på högskolenivå. Chefs- och ledarskapserfarenhet är meriterande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från dialysverksamhet och god kännedom om vården och dess organisation.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Landstingets ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Västernorrland, Örnsköldsviks sjukhus

Ansökan

Referens:
13LS519
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=32a6c754-cc56-439b-afd5-2d7c8ca03c11&TK=bae8586a-9121-4d6d-8962-5007ed76f620
Sista ansökningsdag:
2013-03-14
Övrigt:
Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat på 4-6 år med Landstingets ledarskapspolicy som riktmärke. Tillsvidareanställning erhålls i förvaltningen inom grundprofessionen. Observera att din ansökan ska sändas in via vårt e-rekryteringsverktyg. Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Senaste inkomna jobb