Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Enhetschef till psykiatriska öppenvårdsmott Hedemora

Om tjänsten

Psykiatriska öppenvården Falun- Södra Dalarna består av tre psykiatriska mottaningar, Falun, Avesta och Hedemora. Mottagningarna har bred kompetens med olika yrkesgrupper och har upparbetade nätverk och samarbetskontakter inom kommun och övrig hälso- och sjukvården. Verksamheten kännetecknats av nytänkande utveckling och det finns utvecklingsprojekt inom t ex MBT, olika gruppbehandlingar och samverkansarbete inom missbruks- och beroendevården. Mottagningarna deltar också i forskning och utvecklingsprojekt tillsammans med psykiatriska slutenvården runt KBT behandling i vårdkedjan. Det pågår också utvecklingsprojekt tillsammans med kommunerna om vård och stödsamordning för patienter med allvarligare funktionsnedsättning pga psykisk ohälsa.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef har du ansvar för den dagliga ledningen av den psykiatriska mottagningen. Du skall tillsammans med dina medarbetare genomföra verksamhetens uppdrag, utveckla, anpassa och systematiskt följa upp verksamheten.
Du har eget ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö och därmed följande administrativa uppgifter. Du arbetar också till stor del med samverkan med olika vårdgrannar. Du förväntas också ha eget kliniskt arbete.
Tjänsten är direkt underställd verksamhetschefen för psykiatriska öppenvården Falun,- Södra Dalarna och du ingår tillsammans med övriga enhetschefer i sektorns ledningsgrupp.

Enhetschef är ett förordnande under tre år med tillsvidareanställning i sin grundprofession.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda verksamhet inom hälso och sjukvård . Vi förutsätter att du har ett intresse av vuxenpsykiatri och vill vara med och påverka den framtida vården. Du har lämplig hälso och sjukvårdsutbildning för vuxenpsykiatriskt arbete och gärma psykoterapeutisk kompetens. Tidigare chefserfarenheter är meriterande. Då verksamheten har omfattande samverkan med vårdgrannar och andra myndigheter är erfarenhet av sådant arbete av stor vikt. Arbetets karaktär gör att vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse., upphör: Tjänsten som nhetschef är ett förordnande under tre år med tillsvidareanställning i grundprofessionen.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Dalarna, Sektor Södra

Ansökan

Referens:
201/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=efd6998d-26d3-4a59-83b9-27bda10fc915&TK=b3eb36d9-d577-436b-8404-f7e9f196393c
Sista ansökningsdag:
2013-03-31
Övrigt:
Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Senaste inkomna jobb