Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Klinikkoordinator

Om tjänsten

Vetlanda Folktandvård

Vi söker Klinikkoordinator.
Vetlanda Folktandvård ingår tillsammans med ytterligare sju kliniker i verksamhetsområde Öster. Kliniken är centralt belägen i samma lokaler som vårdcentralen. På kliniken arbetar 26 personer.

Vetlanda är en trevlig småstad, belägen halvvägs mellan Jönköping och Växjö. Rika möjligheter till friluftsliv och de flesta sportsliga aktiviteter finns, sommar som vinter.
Besök gärna vår webbplats www.lj.se/folktandvarden och mer information om Vetlanda finner du på www.vetlanda.se

Dina arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator ingår du i klinikledningen. Du är klinikchefens ledningsstöd och svarar tillsammans med klinikchefen för planering, styrning och ledning av kliniken. Du kommer även arbeta med ekonomi-, schema- och personalfrågor. Tjänsten innehåller också kliniskt arbete som tandsköterska eller tandhygienist. Övriga arbetsuppgifter som klinikkoordinator är bland annat ansvar för arbete med arbetsmiljöfrågor enligt förvaltningens arbetsmiljöinstruktioner.

Din kompetens
Du som söker är tandsköterska eller tandhygienist och har stort intresse av ledarskap. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt. Att agera som arbetsgivarrepresentant i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan och policys är en självklarhet för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och då framför allt förmåga till självständigt arbete samt ansvarstagande.

Under 2013 startar vi en internutbildning för klinikkoordinatorer där du kommer delta.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Omfattning
Heltid. Tjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med tillsvidareanställning som tandsköterska eller tandhygienist.

Tillträde efter överenskommelse.

Frågor och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten och kliniken är du välkommen att ringa klinikchef Christina Berglund, 0383-73 24 00.
Fackliga kontaktpersoner är för SRAT Anna Magnusson, 036-32 38 50 och för VISION är Ann Sveningsson 0371-58 41 70.

Ansök via nedanstående länk, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 10 mars 2013. Välkommen med din ansökan tillsammans med CV.

Folktandvården är en delverksamhet inom Landstinget i Jönköpings län. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping med sju olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Landstinget tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare, 100%, Tillträde enl ök

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Jönköpings län
Hemsida:
www.lj.se/jobb

Ansökan

Referens:
T13/13P
Webbplats:
https://bmc.lj.se/Data/hr/Public/Apply.aspx?JobPositionId=15078&RefNo=T13/13&Source=P
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb