Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sektionschef urologi

Om tjänsten

Kirurg- och urologkliniken


Urologin på Danderyds sjukhus bedrivs som en sektion inom Kirurg- och urologkliniken. Urologmottagningen har ca 7800 besök per år. På den välutrustade operationsavdelningen görs benign prostatakirurgi, radikal prostatektomi, laparoskopisk nefrektomi, ablation av njurtumörer och avancerad laserbehandling av njurstenar. Inneliggande vård bedrivs på en delad kirurg-/urologavdelning där personalen har god urologisk kompetens.
Arbetsuppgifter:
Sektionschefen har det övergripande medicinska ansvaret för urologisektionen och har personalansvar för läkarna inom sektionen. Sektionen består av 9 specialister i urologi och 2 ST-läkare. Som sektionschef ingår man i klinikens ledningsgrupp och är direkt underställd verksamhetschefen.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i urologi, med bakjourskompetens. Kliniken har ett stort utbildningsuppdrag i samarbete med Karolinska Institutet för läkarstuderande och i samarbete med Sophiahemmets Högskola för sjuksköterskestuderande, varför erfarenhet av forskning och undervisning är meriterande. För att passa in som chef hos oss är det viktigt med ett intresse och en förmåga att inspirera och motivera medarbetare. Du ska ha en förmåga att leda och utveckla sektionen med ett stort engagemang och i samarbete med övriga verksamheter inom kliniken.

Personliga egenskaper:Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning med tidsbegränsat chefsförordnande.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Danderyds Sjukhus AB

Ansökan

Referens:
DS-13-60098
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Templates/AdPage.aspx?refnr=DS-13-60098&forvaltning=10&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb