Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vårdenhetschef, Allmänpsykiatrisk heldygnsvård i Hudiksvall

Om tjänsten

Vuxenpsykiatrin i Gävleborg bedriver specialiserad psykiatrisk vård för länets drygt 275 000 invånare. Öppenvårdsmottagningar finns på sex orter och avdelningar för heldygnsvård finns i Gävle och Hudiksvall. Därtill finns länsövergripande verksamheter såsom rättspsykiatrisk enhet och rehabiliteringsenhet för personer med psykossjukdom. Vi håller för närvarande på och fortsätter vår utveckling av en modern och evidensbaserad klinik, där nationella riktlinjer och ny kunskap tillämpas.

Avdelning 10 A är en allmänpsykiatrisk avdelning i Hudiksvall och bedriver kunskapsbaserad vård och behandling för patienter i behov av heldygnsvård. På avdelningen finns 18 vårdplatser och patienterna kommer från samtliga Hälsingekommuner. Verksamheten bygger på teamarbete med medicinsk-, psykosocial- och omvårdnadskompetens där socialstyrelsens riktlinjer är vägledande för vårdplaneringen och dess genomförande. I verksamheten finns därmed läkare, sjuksköterskor, skötare och socionom. Avdelning 10 A har ett nära samarbete med avdelning 10 B som är en slutenvårdsavdelning för patienter med psykos-och schizofrenidiagnoser. All psykiatri i Hudiksvall är samlad i ett och samma hus på sjukhusområdet, vilket erbjuder nära tillgång till andra chefskollegor och arbetskamrater.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utvecklingen av en modern och kunskapsbaserad psykiatrisk heldygnsvård och bidra till en arbetsplats med hög kompetens och god arbetsmiljö. Som vårdenhetschef arbetar du i linjeorganisationen och är direkt underställd verksamhetschefen. Uppdraget som vårdenhetschef innebär att du har ett samlat ansvar för att planera och utveckla verksamheten och dess vård i linje med rådande kunskapsläge för att säkerställa en god patientsäkerhet. Du har också det övergripande ansvaret för ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö. Tillsammans med medarbetarna ska du arbeta målinriktat och systematiskt, samt stimulera verksamhetens utveckling. Som vårdenhetschef ingår du i vuxenpsykiatrins ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning inom hälso-och sjukvård. Psykiatrisk erfarenhet är nödvändig.

Det är meriterande om du har erfarenhet att leda utvecklings- och förändringsarbete.

Det är viktigt att du har god planeringsförmåga, är tydlig och drivande samt kommunikativ och kan fatta beslut inom det egna ansvarsområdet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Körkort erfordras

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Gävleborg, Vuxenpsykiatri

Ansökan

Referens:
LS2013/249
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=feabf899-7f25-4271-9fab-79e9efe22a5e&TK=67c0bcfb-5753-407d-9f00-0efd8f2fd7c1
Sista ansökningsdag:
2013-03-11
Övrigt:
Landstinget Gävleborg använder sig av e-rekrytering. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden


Senaste inkomna jobb