Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vårdenhetschef

Om tjänsten

Psykiatriska kliniken Nyköping/Katrineholm, Landstinget Sörmland

Vi på psykiatriska kliniken i Nyköping/Katrineholm söker nu en ny medarbetare.

Psykiatriska kliniken i Nyköping/Katrineholm står inför stora spännande förändringar och kommer nu att expandera verksamheten!

Ett nytt uppdrag är att skapa Psykiatriska omvårdnadsteam för att ge stöd till våra patienter i hemmet i större utsträckning än idag. För att kunna genomföra denna förändring kommer Psykiatriska kliniken se över chefsstrukturen och behöver därför utöka klinikens ledningsgrupp med ytterligare en vårdenhetschef. Vi söker därför en person med goda ledaregenskaper och erfarenhet från psykiatri. Arbetet innebär ledning och utveckling av klinikens nya mobila verksamhet i Nyköping och Katrineholm. Körkort är nödvändigt.

Psykiatriska kliniken i Nyköping/Katrineholm är en modern klinik med ett akutteam dag och kvällstid och tillhörande jourenhet i Nyköping samt ett jourteam dag och kvällstid i Katrineholm. Utöver det har vi flera öppenvårdsmottagningar utspridda i södra och västra länet. Kliniken har också en psykiatrisk intensivvårdsavdelning, ett beroendecentrum, en psykosverksamhet samt en allmänpsykiatrisk vårdavdelning i Nyköping.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. På arbetsplatserna finns många olika kompetenser vilket leder till stimulerande arbetsmiljö och goda möjligheter till kunskapsutbyte. Vi satsar på chefutveckling.

Nyköping ligger en timmes resa söder om Stockholm och fyrtio minuters resa norr om Norrköping. E4:an går förbi alldeles utanför stadskärnan. Från Skavsta flygplats tar du dig snabbt och bekvämt ut i Europa. Nyköpings Lasarett är belägen nära tågstationen, smidigt för dig som pendlar. Katrineholm ligger i Södermanlands hjärta, ungefär en timmes resa från Stockholm och 30 minuters resa från Norrköping. Katrinholm har mycket goda tågförbindelser med möjligheter att dagpendla från flera olika städer. Både Nyköping och Katrineholm är städer med naturnära ströområden!

Har du frågor om hur det är att arbeta som vårdenhetschef hos oss är du välkommen att kontakta: Verksamhetschef Johan Hellström, tel 0155-24 54 74, 076- 147 32 88, e-post: johan.hellstrom@dll.se

Välkommen med din ansökan inkl meritförteckning senast 2013-03-17 till:
Nyköpings lasarett, Personalutvecklingsenheten, 611 85 Nyköping.

Märk ansökan med ref.nr: 313-02-13

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, tillsvidare.
Lön:
Fast lön. Kollektivavtal finns.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Sörmland
Hemsida:
www.landstingetsormland.se

Ansökan

Referens:
313-02-13
E-postadress:
rekryteringhos@dll.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb