Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningsföreståndare, SiS LVM-hem Runnagården

Om tjänsten

Runnagården tar emot kvinnor med missbruksproblem och en psykiatrisk problematik. I vårt behandlingsarbete lägger vi stort fokus på att stärka kvinnorna och motivera dem att förändra sina liv. Behandlingen är 12-stegsinriktad med MI och återfallsprevention som viktiga inslag. Runnagårdens verksamhet består bl a av tillnyktring/avgiftning, motivationsarbete och behandling.

Tjänsten är placerad på avdelning 3, en liten avdelning (7 platser) med stort fokus på missbruksbehandling.

ARBETSUPPGIFTER
Att ansvara för avdelningens arbete vilket bl a innebär att ge medarbetarna information, stöd och arbetsledning så att avdelningspersonalen ges möjlighet att arbeta självständigt, ta initiativ och eget ansvar. Att klargöra målen för verksamheten och att se till att arbetet styrs av dessa. Ingå i ledningsgruppen. Ha arbetsmiljöansvar och tillgodse medarbetarnas behov av kompetens- och personlig utveckling. Medarbetarsamtal, rapportering m m är andra viktiga ansvarsområden. Avdelningsföreståndaren ingår i institutionens chefsberedskap.

KVALIFIKATIONER
Socionom, sjuksköterska, behandlingspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Härutöver krävs flerårig erfarenhet från arbete inom socialtjänst, vård och behandling eller motsvarande samt vitsordad lämplighet för ledarskap. Erfarenhet från avdelningsarbete inom missbruk- och/eller psykiatrisk vård och behandling är meriterande liksom institutionserfarenhet. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Chefssjuksköterska/AvdelningsföreståndareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100%
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2013-04-01 Tillträde snarast möjligt.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Runnagården
Hemsida:
http://www.stat-inst.se

Ansökan

Referens:
26-44-2013
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=29ed1575-366d-4ee7-8287-def8c63d8ec6&TK=ba2bdf34-d05f-4e4f-a865-b65838ddcbee
Sista ansökningsdag:
2013-03-25
Övrigt:
Ansökan sker helst genom Offentliga jobb, se länk i annons.


Senaste inkomna jobb