Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Biträdande chefsjuksköterska till avd 93

Om tjänsten

Medicinkliniken


Medicinkliniken är en av sjukhusets största kliniker. Här arbetar ca 450 medarbetare. Kliniken består av åtta olika vårdavdelningar samt flera mottagningar. Vi vårdar varje år nästan 9000 patienter. Kliniken har idag avdelningar inriktade mot flera olika specialiteter: Akut, Gastroenterologi, Stroke, Neurologi, Endokrin och Lungmedicin.

Avdelning 93 är medicinklinikens profilavdelning för patienter med diabetes och endokrina sjukdomar. Avdelningen har 17 vårdplatser och vi har intag dygnet runt.Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en biträdande chefsjuksköterska med ett stort omvårdnadsintresse som vill driva kvalitetsfrågor och leanarbetet på avdelningen. Tjänsten innebär 20% kliniskt arbete som sjuksköterska. Du ska stödja och handleda medarbetare i det dagliga.

Du har ett nära samarbete med chefsjuksköterskan och bistår henne i arbetet med personal och kompetensplanering samt ersätter henne vid frånvaro. Du medverkar vid schemaplanering i samarbete med klinikens bemanningsassistent. Vi arbetar klinikövergripande med kvalitet, patientsäkerhet och utbildningsfrågor och har stöd av utbildningsledare, kvalitetsutvecklare och patientssäkerhetscontroller.


Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med minst 3 år erfarenhet inom yrket och gärna inom Endokrinologi. Det är meriterande om du har erfarenhet från förbättringsarbeten och/ eller har haft eget ansvarsområde som du drivit med goda resultat. Det är även en stor fördel om du har arbetsledarerfarenhet sedan tidigare och/ eller har en handledarutbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig som gillar att ta ansvar och egna initiativ samt drivs av att utveckla och förbättra vård och omvårdnad tillsammans med andra. Du har en god organisationsförmåga, är kvalitetsmedveten och gillar att arbeta mot resultat. Du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter.

Du tycker om att samarbeta med människor, är duktig på att skapa engagemang, motivera andra och har ett prestigelöst förhållningssätt.


Personliga egenskaper:


Övrig information:
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden!Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se

Chefssjuksköterska/AvdelningsföreståndareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning som sjuksköterska och tidsbegränsat förordnande som biträdande chefsjuksköterska med möjlighet till förlängning.
Tillträde: så snart som möjligt.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Danderyds Sjukhus AB

Ansökan

Referens:
DS-13-90140
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Templates/AdPage.aspx?refnr=DS-13-90140&forvaltning=10&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2013-03-24


Senaste inkomna jobb