Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chefsjuksköterska

Om tjänsten

Kvinnoklinikens operationsavdelning


Kvinnokliniken vid Danderyds sjukhus bedriver specialistvård med hög kompetens inom öppen och sluten sjukvård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Kvinnoklinikens operationsavdelning är en mindre enhet som ligger skild från centraloperation och är en nyrenoverad avdelning med modernt utrustade operationssalar. Vi utför både akut och elektiv obstetrisk och gynekologisk kirurgi. Våra specialiteter är bland annat endoskopisk kirurgi, inkontinenskirurgi och laserkirurgi. Akutverksamhet bedrivs dygnet runt.


Arbetsuppgifter:
Vi söker en chef som kan ge medarbetarna utrymme att växa i en organisation där kunskap, initiativkraft och ett målinriktat arbetssätt tillvaratas. Vi ger Dig stort utrymme för engagemang och initiativkraft och tror att Du ser möjligheter att utveckla vården i samarbete med Din personal och övriga chefer på kliniken. Har Du tidigare vana av ledningsarbete är det en merit.

Din roll som chef blir att leda och aktivt utveckla operationssjukvården i samarbete med sektionschefen för gynekologisektionen. Du ska följa upp avdelningens verksamhet vad gäller vård, personal, ekonomi och organisation. Din uppgift blir att arbeta målinriktat med kvalitetsarbete och vårdutveckling och därmed bidra till en hög vårdstandard inom operationsavdelningen.

Som chefsjuksköterska ingår Du i kvinnoklinikens ledningsgrupp och är direkt underställd vårdchefen. Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter för dig som chef genom sjukhusets eget ledarskapsprogram.


Kvalifikationer:
Leg sjuksköterska med påbyggnadsutbildning inom operationssjukvård.

Personliga egenskaper:
Kliniken befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och ett öppet bemötande och förhållningssätt till alla medarbetare inom enheten och kliniken.


Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se

Chefssjuksköterska/AvdelningsföreståndareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Danderyds sjukhus tillämpar tidsbegränsade förordnanden på fyra år för samtliga chefer. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning som operationssjuksköterska.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Danderyds Sjukhus AB

Ansökan

Referens:
DS-13-70077
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Templates/AdPage.aspx?refnr=DS-13-70077&forvaltning=10&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb