Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chefsjuksköterska

Om tjänsten

vårdavdelning A24b


GastroCentrum Karolinska bedriver medicinsk och kirurgisk gastroenterologisk vård på vårdavdelningar, dagvård och mottagningar. På avdelning A24b i Solna bedrivs sjudygnsvård inom specialiteten gastroenterologi, hepatologi samt avancerad kolorektalkirurgi.

I omvårdnadsarbetet arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i team med läkare, sjukgymnast, dietist och kurator. Orem´s omvårdnadsteori finns som stöd i omvårdnadsarbetet kring patienten.

Utifrån arbetet med den nya hälso- och sjukvårdsstrukturen i landstinget (FHS) och uppförande av ett nytt universitetssjukhus i Solna, står Karolinska Universitetssjukhuset och Gastrocentrum inför ett stort och spännande utvecklingsarbete. Härmed ges en stor möjlighet att vara med och påverka framtidens omvårdnad.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete som chefsjuksköterska på vårdavdelning A24b.


Arbetsuppgifter:
Som chefsjuksköterska har du personal- och budgetansvar för ca 40 medarbetare, arbetsmiljö och miljöansvar. Chefsjuksköterskan leder och organiserar arbetet såväl operativt som strategiskt. I arbetsuppgifterna ingår ett fortlöpande arbete med patientsäkerhetsarbete samt i nära samarbete med vårdchefen motivera och stödja medarbetarna till forsknings- och utvecklingsarbete.

Till din hjälp har du tillgång till en bemanningsassistent.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen. Tidigare erfarenhet och/eller ledarskapsutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är en professionell och engagerad chef och som arbetar utifrån ett tydligt och närvarande ledarskap.

Viktigt att se fördelarna med att skapa förtroende hos medarbetarna samt bidra till deras och verksamhetens utveckling.
Du bör vara en god förebild såväl på vårdavdelningen som i hela organisationen. Viktiga egenskaper är att skapa delaktighet, positivt klimat samt samarbete på hela kliniken.

Övrig information:
Som stöd i ditt arbete har du divisionens HR-konsulter och controller och som ny chef kommer du under ditt första år att gå Karolinskas chefs program - utveckling för dig som är chef och ledare.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Chefssjuksköterska/AvdelningsföreståndareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Uppdraget som chefsjuksköterska är en tillsvidareanställning som chef med en grundanställning som sjuksköterska. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karolinska Universitetssjukhuset
Hemsida:
www.karolinska.se

Ansökan

Referens:
K-13-70825
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Templates/AdPage.aspx?refnr=K-13-70825&forvaltning=6&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb