Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chefsjuksköterska till Operationsenheten

Om tjänsten

Chefsjuksköterska till Operationsenheten på Capio Artro Clinic

Capio Artro Clinic bedriver en högspecialiserad ortopedisk verksamhet inom området artroskopisk kirurgi och rehabilitering. Vår främsta målgrupp är patienter med motions - och idrottsrelaterade skador. Det är allt från elitidrottaren till vardagsmotionären med skador i och intill knä, axel, fotled, höft eller armbågar som behandlas.
Tillsammans med Centrum för Idrottsskadeforskning och utbildning har vi skapat en kreativ miljö där det bedrivs klinik, forskning och utbildning under samma tak inom Sophiahemmets område. Våra patienter kommer främst från landstinget i Stockholm men också från andra landsting, försäkringsbolag och idrottsvärlden som är en stor samarbetspartner.
Capio Artro Clinic har en egen mottagningsenhet, operationsavdelning och en stor rehab/ gymenhet, vilket gör att vi kan erbjuda våra patienter behandling under samma tak genom hela vårdkedjan. Vi är ca 80 personer som arbetar tillsammans, varav 18 ortopedspecialister och 25 sjukgymnaster.

Irene som varit chef för operationsenheten i många år har valt att kliva av chefskapet och vi söker därför Dig som vill ta över ledarskapet och som ser uppdraget som något spännande och utmanande. Du blir chef för en operationsenhet som har fem operationssalar där operationer utförs både i narkos och i lokalbedövning. Du får personalansvar för ett sammansvetsat operationsteam på totalt 13 medarbetare som alla har lång erfarenhet och hög kompetens inom området.
Den person vi söker är positiv, ansvarstagande, kreativ samt värdesätter ett gott teamarbete och som alltid ser möjligheter framför hinder.

Du som blir ny chef på operationsenheten;
Är leg sjuksköterska. Det är en stor fördel om du som chef vid behov kan delta i det kliniska arbetet och det är därför klart meriterande om du är operationssjuksköterska

Har goda ledaregenskaper där tidigare arbete i ledande ställning är starkt meriterande

Vill utveckla verksamheten och är öppen för nya idéer

Är intresserad av IT och ser IT som ett redskap i förändringsarbete

Ansvarar för operationsenhetens budget och har personalansvar

Rapporterar närmast till vårdchefen

Ingår i klinikens ledningsgrupp

Hoppas vi lyckats väcka ditt intresse för den utlysta tjänsten
Frågor om tjänsten besvaras av Monika Ederström vårdchef på tel 08-406 26 19

Din ansökan vill vi ha senast den 24 mars i form av ett CV och ett personligt brev. Ansökan kan mailas till monika.ederstrom@capio.se alternativt skickas till
Monika Ederström
Capio Artro Clinic
Valhallavägen 91 hus O 4tr
114 86 Stockholm

Ansökningshandlingar sändes inte i retur.
Facklig företrädare; Sonia Johansson sonja.johansson@capio.se

Chefssjuksköterska/AvdelningsföreståndareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
CAPIO ARTRO CLINIC AB
Hemsida:
http://www.capioartroclinic.se

Ansökan

E-postadress:
monika.ederstrom@capio.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-24


Senaste inkomna jobb