Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven chefsjuksköterska med stort engagemang

Om tjänsten

Akutmottagningen


Vill du vara med och driva utvecklingen av Akuten på DS?

Akutmottagningen på Danderyds Sjukhus AB är nu inne i en spännande fas där arbetet pågår för fullt med att möta både dagens och framtidens utmaningar. Hos oss har du möjlighet att vara med och påverka hur Akuten ska möte kraven från framtidens hälso- och sjukvård och ett ökat antal patienter.

Vi söker en av fyra chefsjuksköterskor som tillsammans ansvarar för ca 160 medarbetare som cirkulerar mellan Akutens fyra sektioner: medicin, kardiologi, ortopedi och kirurgi/urologi.

Arbetsuppgifter:
I uppdraget som chefsjuksköterska ingår planering, ledning, utveckling och uppföljning av akutklinikens verksamhet. Tillsammans med övriga chefer inom enheten ansvarar du för personal, ekonomi och långsiktig verksamhetsplanering.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som arbetat flera år som sjuksköterska och har gedigen erfarenhet av akutsjukvård. Du har tidigare erfarenhet av arbete i chefsbefattning eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet och kunskap avseende process- och förbättringsarbete.

Personliga egenskaper:
Som person arbetar du utifrån en helhetssyn. Du är kommunikativ, coachande och drivande. Du främjar samarbete, bygger relationer och skapar dialog. Det är viktigt att du är trygg i dig själv, i yrkesrollen och att du tycker det är roligt att vara chef.

Övrig information:
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan snarast dock senast 2013-03-10


Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se

Chefssjuksköterska/AvdelningsföreståndareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning med chefsförordnande

Arbetsplats

Arbetsplats:
Danderyds Sjukhus AB

Ansökan

Referens:
DS-13-10089
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Templates/AdPage.aspx?refnr=DS-13-10089&forvaltning=10&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb