Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Barnmorska till Barnmorskemottagningen i Sjöbo

Om tjänsten

Region Skåne ska främja god hälsa, vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 37 miljarder kronor (2012). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne.

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Primärvård?
Primärvården Skåne är en konkurrensdriven verksamhet som är marknadsledande i Skåne. Genom att sätta patienten i fokus och agera i enlighet med våra värdeord kvalitet, omtanke och handlingskraft är vår vision att vara Sveriges bästa Primärvård. Våra verksamhetsmål utgår från fyra perspektiv – patient, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Vi har idag runt 200 arbetsplatser och 3500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig!

Vårdcentralen i Sjöbo erbjuder ett stort utbud och har hög kompetens bland våra medarbetare. På enheten har vi distriktsläkare-, distriktssköterske- och sjuksköterskemottagning, laboratorium, undersköterskor, sekreterare, psykolog, kurator, dietist, sjukgymnast och arbetsterapeut.

På barnmorskemottagningen i Sjöbo arbetar två barnmorskor med lång och bred erfarenhet av kvinnohälsa, graviditetsövervakning, föräldragrupper, förlossningsförberedelse i vatten samt av preventivmedelsrådgivning, cellprovskontroller och rådgivning/provtagning för sexuell hälsa. Barnmorskemottagningen samarbetar med Barnmorskemottagningarna på VC Skurup och Ystad, på dessa tre enheter arbetar 11 personer.ARBETSUPPGIFTER
I rollen som barnmorska ingår graviditetsövervakning, föräldraträffar, preventivmedelsrådgivning/förskrivning, cellprovskontroller samt provtagning. Vidare ingår rådgivning och smittspårning för sexuell hälsa i dina arbetsuppgifter.

Placering för tjänsten är i Sjöbo men arbete på alla tre barnmorskemottagningarna kan bli aktuellt.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad barnmorska och vi ser gärna att du har förskrivningsrätt. Tidigare arbete inom barnmorskemottagning är meriterande. Kunskaper i Webb-PASIS och Obstetrix är meriterande och för tjänsten krävs språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kolleger bidrar med din kompetens och har ett gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Det är viktigt att du brinner för ditt yrke och tycker det är en positiv utmaning att arbeta i en konkurrerande verksamhet. Du är trygg och i din yrkesroll och är självständig, flexibel och serviceinriktad. Du trivs med självständigt arbete och fungerar bra i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så vänligen skicka in din ansökan snarast!

BarnmorskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid. Våra öppettider är måndag - fredag kl 07:30-18:00.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Primärvården Skåne

Ansökan

Referens:
A316705
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c0251810-2243-4e08-a7b1-1973a3495122&TK=a40506cf-d058-4429-80d0-6caed1402502
Sista ansökningsdag:
2013-03-10
Övrigt:
Region Skåne värdesätter alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Region Skåne. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Region Skåne samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat. Nu kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig, www.skane.se/jobb. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Senaste inkomna jobb