Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Barnmorska till Gynekologmottagningen, Kvinnoklin, Hallands Sjukhus Varberg

Om tjänsten

Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 400 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka.
Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen.

Hallands sjukhus Varberg ligger i norra Halland och har cirka 1 400 medarbetare. I verksamheten ingår även specialistsjukvården i Falkenberg. De flesta av våra patienter kommer från Landstinget Halland, men en betydande grupp kommer även från andra landsting som en följd av valfriheten inom vården.

ARBETSUPPGIFTER
Inom gynekologin arbetar vi idag med teambaserade processer där barnmorskan ingår, inom inkontinens, vulva, fertilitet, dysplasi, onkologi, och abortverksamhet.
Barnmorskan har egna mottagningar och telefonrådgivning. Arbetet är väldigt självständigt.
Vårt framtida utvecklingsområde är polikliniska operationer på mottagningen.
Vi arbetar kontinuerligt med tillgängligheten genom förbättringsarbeten för att nå målen för vårdgarantin.


KVALIFIKATIONER
Förskrivningsrätt av preventivmedel, erfarenhet av fertilitetsutredningar/mottagning, abortmottagning och övrig gyn-mottagning
är meriterande.

BarnmorskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Vikariat till 2013-12-31 med möjlighet till förlängning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Halland, Kvinnokliniken

Ansökan

Referens:
22/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dddb11d1-dcbf-4ac5-8fe1-d365fc3c40a7&TK=e5ae75f7-be3d-4a05-a555-13d6bd94d675
Sista ansökningsdag:
2013-03-26
Övrigt:
Välkommen med din ansökan.


Senaste inkomna jobb