Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Barnmorskor

Om tjänsten

Västra Götalandsregionen


Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen.

Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning.
Beskrivning

Inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset ska ett administrativt servicecenter bildas inom ett eget verksamhetsområde; Kontaktpunkten. Administrativa arbetsuppgifter ska flyttas över från samtliga områden på Sahlgrenska Universitetssjukhuset till Kontaktpunkten. Verksamheten ska bestå av fem enheter och organiseras under område 3. Det är nu barn och kvinnosjukvården som ska starta sin kontaktpunkt.

Kontaktpunkten är en servicefunktion för patienter inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Dit kan patienter ringa för att få hjälp med tidbokning, recept- och intygsförnyelser, information om vård och behandling samt sjuksköterske/barnmorskerådgivning. Kontaktpunkten administrerar även remisser.

Kontaktpunkten har sedan oktober 2006 funnits inom område 6 och är mycket uppskattad av patienter som upplever god tillgänglighet och service.
Tjänster inom Kontaktpunkten ska i första hand bemannas av redan anställda vid Sahlgrenska
Universitetssjukhuset med rätt kompetens.
Vi söker nu en barnmorska för ett intressant arbete som kräver bred kunskap.

Arbetsuppgifter

Som rådgivande barnmorska kommer du via telefon, post, e-post och Mina Vårdkontakter ta emot och lösa olika frågeställningar från patienter, närstående och remittenter. Ditt främsta arbetsredskap är telefonen och datorn. Vi arbetar i kontorslandskap.
För en optimal hantering av remissflödet och för att registrera samtliga inkommande ärenden arbetar vi i ett ärendehanteringssystem för att på så sätt säkerställa att alla ärenden blir åtgärdade.
I din roll som rådgivande barnmorska kommer du att vara delaktig i vidareutveckling av arbetssätt och rutiner i tätt samarbete med verksamheterna och dina kollegor. Möjlighet finns att arbeta deltid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är barnmorska. God IT-vana samt vana att använda patientadministrativa system och journalsystem framför allt Melior och ELVIS är meriterande. Ytterligare språk än svenska är önskvärt.
Vi söker personer med servicekänsla som sätter patienten i fokus och som tycker om att arbeta med administrativa uppgifter och att ha telefonen som ett av sina främsta arbetsredskap. För att klara arbetsuppgifterna krävs att: Du är kvalitetsmedveten och själv aktiv för att driva förbättringsarbete. Du har god struktur på arbetet och god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du arbetar lika gärna i team som individuellt och är van att göra egna bedömningar.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

BarnmorskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
50-100%. Tillträde: 2013-04-01
tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 3, Kontaktpunkt 3

Ansökan

Referens:
2013/862
Webbplats:
http://vgregion.mynetwork.se/what:job/jobID:19740/where:1/
Sista ansökningsdag:
2013-03-12


Senaste inkomna jobb