Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Barnmorska

Om tjänsten

Västra Götalandsregionen


Primärvården är invånarnas första naturliga kontakt med hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen. Vid våra mottagningar möter vi vårdsökande i alla åldrar och i alla faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. Vi utbildar framtidens primärvårdspersonal och satsar på patientnära forskning och utveckling för att kunna erbjuda den vård våra patienter efterfrågar - nu och i framtiden.

Från och med den 15 april 2013 byter den offentliga primärvården namn till Närhälsan. Det nya namnet innehåller två av våra viktigaste värden; närhet och hälsa. Vi utvecklar vård som håller högsta kvalitet, är lätt att nå och ges på lika villkor.
Beskrivning

Barnmorska sökes till Ungdomsmottagningen område Mariestad (Mariestad, Gullspång, Töreboda).
Med utgångspunkt Mariestad.
Tillsvidareantsällning heltid. Tillträde mitten av maj 2013.

På ungdomsmottagningen arbetar vi med ungdomar upp till 25 år, med preventivmedelsrådgivning, abortsamtal, förebyggande psykosocialt arbete enskilt och i grupp samt utåtriktad verksamhet.

ArbetsuppgifterVi söker dig som är intresserad av att arbeta med ungdomar och möta dem där de befinner sig med olika social och kulturell bakgrund. Du kommer att ha preventivmedelsrådgivning, telefonrådgivning, smittskyddsarbete. Du kommer att arbeta med förebyggande psykosocialt arbete, med livsstilsfrågor och med  utåtriktat arbete. Du kommer även att samverka med andra verksamheter så som socialtjänst, skola m. fl.

KvalifikationerVi söker en legitimerad barnmorska. Du har intresse för ungdomar och har gärna erfarenhet från liknande arbete, men inget krav. Du bör ha förskrivningsrätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Barnmorska, ungdomsmottagningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Mitten av maj 2013.
tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Primärvården, Ungdomsmottagningen område Mariestad.

Ansökan

Referens:
2013/741
Webbplats:
http://vgregion.mynetwork.se/what:job/jobID:19462/where:1/
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb