Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolsköterska, halvtid

Om tjänsten

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

En skola som håller samman där varje dag utgår från varje elevs behov och möjligheter. En skola där vi gemensamt från förskoleklass till årskurs 6 tar ansvar för alla elever. En skola som har en verksamhetsplan som bygger på utvärdering och förbättringsområden. En skola som alltid arbetar med trygghet och trivsel genom månadsbarometern där eleverna är delaktiga i sitt mående och eventuella förbättringar som vi tillsammans behöver göra. En skola som ständigt arbetar för att utvecklas där vi ser samarbetet med föräldrar som en del av våra elevers kunskaps- och sociala utveckling. En skola där vi ständigt utvärderar arbetssätt för att med bästa förutsättningar möte varje elev.

ARBETSUPPGIFTER
Hälsofrämjande arbete, hälsoarbete - sjukvårdande insatser. Vaccinationer. Följa upp elevers frånvaro.
Tillsammans med kökschefen följa upp elever med allergier och specialkost. Skriva remisser. Tillsammans med skolläkare följa upp elever 1 gång per månad.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är intresserad av att ha nära elevkontakt, skapa relationer och tillit till elever och föräldrar. Vi vill att du är synlig ute i verksamheten och bland eleverna. I tjänsten ingår också att arbeta med övrig personal, BUP och socialtjänsten vid behov. Att vara en drivande kraft i vårt elevhälsoteam (EHT) och arbeta förebyggande är en viktig del av ditt jobb.

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid. Halvtid Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-01-18 .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms stad, Tullgårdsskolan
Hemsida:
http://www.tullgardsskolan.stockholm.se

Ansökan

Referens:
A37336
Webbplats:
http://jobbistan.stockholm.se/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e2612b00-4faa-402a-8bba-037fd0fcfce6&TK=87c56620-874d-4617-a269-6e77a4eaa1ef
Sista ansökningsdag:
2015-12-10


Senaste inkomna jobb