Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SKOLSKÖTERSKA

Om tjänsten

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 050 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att genom att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. Detta innebär bland annat att Hedemora kommuns fokusområden är integration, jämställdhet och miljö. Vi erbjuder goda boendemiljöer, bra förskolor och skolor samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en Skolsköterska, som tillfällig förstärkning i första hand t.o.m. 2016-12-31 för att koordinera hälsoarbetet mellan skolans elevhälsa och hälso- och sjukvården i mottagandet av nyanlända flyktingar. Under förutsättning att nödvändiga resurser tillskapas.

Placering: Tjänsten tillhör Elevhälsan och dess medicinska verksamhet och kommer att vara placerad i Hedemora.

Arbetsuppgifter: Hedemora kommun har ett stort mottagande av asylsökande flyktingar. För tillfället är antalet barn och unga i skolåldern så omfattande att ordinarie resurser inom elevhälsans medicinska verksamhet är otillräckliga.
Uppdraget består i att underlätta arbetet för elevhälsans fyra ordinarie skolsköterskor i mottagandet i våra skolor. Främst handlar det om att koordinera elevhälsans uppdrag vidare utifrån insatser och uppgifter som genomförs av landstinget. Vara kontaktperson, inhämta hälsodokument, planera och påbörja ordinerade kompletteringsvaccinationer.
KVALIFIKATIONER
Sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso- och sjukvårdför barn och unga, med och/eller distriktssköterskeutbildning. Tidigare erfarenhet i mottagande av asylsökande är givetvis särskilt meriterande.

Körkort krävs.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar kommunen.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan (meritförteckning, löneanspråk samt angivande av ref nr) till:

Hedemora kommun
Bildningskontoret
Box 201
776 28 HEDEMORA


eller bildningsnamnden@hedemora.se

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast möjligt., upphör: 2016-12-31 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hedemora kommun
Hemsida:
http://www.hedemora.se

Ansökan

Referens:
BN 80/15
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b4652285-27ca-4594-bd53-153a7cb5d6a7&TK=a550ea38-3a29-401e-9768-6d94145d47e2
Sista ansökningsdag:
2015-12-02


Senaste inkomna jobb