Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolsköterska, Himledalens skolor, Buf 370/15

Om tjänsten

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet.ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att du kommer att fungera som skolsköterska på Himledalens skolor och du kommer förutom att utföra basprogrammet för skolhälsovården även att deltaga i skolans elevhälsomöten där du bidrar med ett skolsköterskespecifikt perspektiv.

Tjänsten är fördelat 50 procent mot Rolfstorp och Skällinge och 25 procent mot Göthrik.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad distrikts-/skolsköterska eller vidareutbildning barnsjuksköterska. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i tvärprofessionella team, har en bred erfarenhet av barn och ungdomars hälsa och välbefinnande och har kännedom om skolans verksamhet.

Vi ser gärna att du har en vana att arbeta med skolbarn och erfarenhet av att delta i elevhälsoarbete tillsammans med kurator och specialpedagog. Du är lyhörd, kommunikativ och har förmågan till ett lågaffektivt bemötande.

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis.

ÖVRIGT
Varbergs kommun strävar efter att erbjuda önskad sysselsättningsgrad. Det finns därför möjlighet att göra en intresseanmälan för högre sysselsättningsgrad än den annonserade.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 75%
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast. .
Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Varbergs kommun, Rolfstorps skola

Ansökan

Referens:
Buf 370/15
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e0abd633-4706-4c50-8995-665719d68822&TK=7416798e-85a3-4513-945f-d032f53316bc
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb