Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SKOLSKÖTERSKA TILL ELEVHÄLSAN, 2 TJÄNSTER

Om tjänsten

I Laholm förenas livskvalitet och tillväxt för en hållbar utveckling. Här finns milslånga sandstränder, alpina skidanläggningar, golfbanor, ett inland med skogar, sjöar och åar samt ett av Sveriges bästa laxfiske och en charmig stadskärna.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

SKOLSKÖTERSKA TILL ELEVHÄLSAN, 2 TJÄNSTER

Enheten Elevhälsa skall ses som ett verksamhetsområde där medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser ingår och är en del av skolans lärandeuppdrag och det samlade arbetet för en god hälsa. Det främjande och förebyggande arbetet skall betonas och bedrivas salutogent och med ett inkluderande arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Att med eget medicinsk yrkeskunskap bedriva omvårdnad med inriktning mot förbättrad eller bevarad hälsa för eleverna. Arbetet bedrivs i enlighet med hälso- och sjukvårdslagen och skollagen. Genomföra basprogram med hälsosamtal, vaccination. Ingå i verksamheternas elevhälsoteam, arbeta med förebyggande och hälsofrämjande insatser.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård för barn och ungdom, öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning för skolsköterskor. Det är en fördel om du har erfarenhet av att dokumentera i journalföringsprogrammet PMO.
Vi söker dig som har en god samordningsförmåga, är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har en god förmåga att samarbeta, skapa goda relationer och inge förtroende. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via Laholms kommuns hemsida eller direkt på jobb.laholm.se. Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan.

Till bemannings- och rekryteringsföretag till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning, 75-100%. Ange önskad ssg. Semestertjänst. Tillträde enligt ök.
Lön:
Enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Laholms kommun
Hemsida:
www.laholm.se

Ansökan

Referens:
Laholm:2015:278
Sista ansökningsdag:
2015-12-13
Övrigt:
Du är välkommen att söka jobbet på vår rekryteringswebb som du når via jobb.laholm.se


Senaste inkomna jobb