Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolsköterska till Elevhälsan

Om tjänsten

Ale kommun ligger strax norr om Göteborg och har 29 000 invånare. Vi är 2 000 personer som jobbar med att göra det lätt för Aleborna att leva. Att pendlingen är enkel med direkttåg från både Trollhättan och Göteborg gör bara saken bättre.

Vi som jobbar i Ale kommun ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Ale har en samlad organisation för Elevhälsan i vilken kommunens skolsköterskor, skolpsykologer, kuratorer och socialpedagoger ingår. Tillsammans är vi ca 23 personer som utgör en tvärprofessionell grupp som i första hand har ett hälsofrämjande och förebyggande uppdrag för kommunens elever. Enheten är en resurs i utvecklingsfrågor och för samordning av de olika uppdragen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en skolsköterska med stort intresse för att arbeta hälsofrämjande och förebyggande.

Vi söker dig som har ett stort intresse för skolans uppdrag och som vill vara med och bidra till att skolan når alla elever utifrån elevens individuella behov. Du har social säkerhet och har lätt för att samarbeta, du är lyhörd, målinriktad och ansvarstagande samt förfogar över strategier för att hantera en arbetsdag fylld av utmaningar och komplexa uppdrag.

Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam i nära samarbete med rektor, skolkurator/socialpedagog, skolpsykolog, specialpedagog. Med erfarenhet av elevsocialt arbete och förmåga att bygga långvariga relationer blir du en viktig kugge i hälsoarbetet tillsammans med elever, föräldrar, pedagoger och kollegorna i Elevhälsan.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom skolhälsovård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt specialistutbildning till distriktssköterska.

Du
- har erfarenhet av uppdraget som skolsköterska,
- har stort intresse av att arbeta utifrån de uppdrag som skolan har,
- är nyfiken på och intresserad av utvecklingsarbete utifrån skolsköterskans roll i elevhälsans uppdrag avseende främjande, förebyggande och tidiga insatser i skolan,
- har mycket god samarbetsförmåga och förmåga att bygga trygga relationer med barn/elever, föräldrar och kolleger inom olika professioner,
- är trygg i att arbeta självständigt,
- är van att uttrycka dig i tal och skrift på ett professionellt sätt.

ÖVRIGT
Mångfald i organisationen ser vi som en framgångsfaktor.

VI UNDANBER OSS VÄNLIGEN MEN BESTÄMT DIREKTKONTAKT MED BEMANNINGS- OCH REKRYTERINGSFÖRETAG SAMT FÖRSÄLJARE AV YTTERLIGARE JOBBANNONSER, DÅ VI HAR UPHANDLADE AVTAL.

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Beroende på vilka beslut som fattas gällande organisationen inför 2016 kan tjänsten/tjänsterna (1-2) vara tillsvidare eller tidsbegränsade.
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ale kommun, Elevhälsan
Hemsida:
http://ale.se

Ansökan

Referens:
A519436
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=80a8d0ae-0661-4a8a-921d-15185426c4b6&TK=ccefba1a-0b6b-470e-9955-9be773533856
Sista ansökningsdag:
2015-12-06


Senaste inkomna jobb