Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolsköterska till Elevhälsan

Om tjänsten

Helsingborg är platsen för skapande och engagemang.
Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas.
Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolors vision är att förverkliga barn och ungas drömmar. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd organisations som har som mål att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Elevhälsans uppdrag är att stödja eleverna till att nå utbildningens mål med fokus på det främjande och förebyggande arbetet för elever. Genom att tidigt upptäcka och på detta sätt bidra till att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa kan vi nå målet. Genom en samlad elevhälsa, ett gott samarbete på skolorna och en tydlig systematik i arbetet tror vi på elever som lyckas i skolan och elever som mår bra.


ARBETSUPPGIFTER
Som skolsköterska är din arbetsuppgift att arbeta med såväl främjande som förebyggande elevhälsoarbete. Du ska ansvara för att alla elever blir erbjudna hälsobesök, hälsosamtal och vaccinationer enligt elevhälsans rutiner samt bidra med medicinsk kompetens i elevhälsoarbetet på skolan. Arbetet innebär också att du tillsammans med skolledning, elevhälsoteam och skolans övriga personal arbetar för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö för eleverna.

Som skolsköterska hos oss får du en anställning i vår centrala Elevhälsoorganisation, ett spännande arbete inom Helsingborgsstads skolor, utveckling i yrkesrollen och samarbete i skolsköterskegruppen i Helsingborgs stad.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom öppen- och sjukvård eller skolsköterskespecifik högskoleutbildning, alternativt specialist utbildning inom barn- och ungdom.

Du har erfarenhet av elevhälsoarbete och är väl förtrogen med nätbaserad dokumentationsteknik (t.ex. digitala journalsystem). För att trivas i rollen som skolsköterska hos oss krävs det att du trivs med att arbeta med barn och unga. Du är en empatisk person som lyssnar och kommunicerar proaktivt. Du har ett stort intresse för hälsofrämjande och förebyggande arbete. Du har körkort (behörighet B) och tillgång till egen bil.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro Recruit 0771-704 704.

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2016-01-11 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Elevhälsan

Ansökan

Referens:
C3752
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c74ba10c-d3dd-4e96-a3d1-9ddb29c04331&TK=bbca7439-1349-4a8c-a364-d4a8311da647
Sista ansökningsdag:
2015-12-02


Senaste inkomna jobb