Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolsköterska till elevhälsan

Om tjänsten

Oskarshamn en tillväxtkommun.

Vill du bidra till att bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns medborgare? Att jobba hos Oskarshamns kommun ger dig möjligheten! Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Vi har kraften och energin att utvecklas och förändra.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med i arbetet med våra nyanlända som ska tas emot i skolan. Bildningsförvaltningen samordnar verksamheten för nyanlända elever och vi vill att du är en del i det arbetet. Till uppgiften knyts olika kompetenser för att ta emot barnen på bästa sätt så att de snabbt kan komma igång i skolan.

I ditt arbete kommer du att koordinera hälsoarbetet mellan skolans elevhälsa och hälso- och sjukvården i mottagandet av elever. Du kommer att ha kontakt med asyl- och flyktinghälsan, göra vaccinationsplanering tillsammans med skolläkare, planera och genomföra kompletterande vaccinationer.

Inför elevernas övergång till ordinarie verksamhet förbereder du tillsammans med mottagande skolsköterska att skolan har behövliga kunskaper om elevens eventuella medicinska/fysiska behov. Du kommer även att samarbeta med och bistå skolsköterskorna ute i verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård för barn och ungdom, öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning för skolsköterskor.

Du har lätt för att samarbeta, är bekväm med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är driven och engagerad i ditt arbete, du skapar goda relationer och inger förtroende. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Som skolsköterska hos oss får du en anställning i vår centrala elevhälsa och ett spännande arbete inom Oskarshamns kommuns skolor. För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi dig ett gott stöd och samarbete tillsammans med våra erfarna skolsköterskor.
Du har körkort och tillgång till egen bil.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en rökfri arbetsplats!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100% Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Löpande rekrytering.
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Oskarshamns kommun, Bildningsförvaltningen

Ansökan

Referens:
A519810
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5e4015d6-13fb-452e-bb33-93fd4e8800b1&TK=4b59f4ea-1fda-4ded-9add-42a87f36a496
Sista ansökningsdag:
2015-12-18


Senaste inkomna jobb