Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolsköterska till Elevhälsan UGS

Om tjänsten

TVU:2015:388

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 300 medarbetare. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro.

Gymnasieskolans elevhälsa arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Elevhälsan ska också stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål och vi har därför ett särskilt ansvar för att undanröja hinder för varje enskild elevs lärande och utveckling. Alla elever ska ha tillgång till skolsköterska, skolläkare, kurator, psykolog och personal som har kompetens att hjälpa eleverna med specialpedagogiska insatser.


Anställningsform
Tillsvidare, 50% Tillträde 2016-01-04 eller enligt överenskommelse, med placering på någon av våra fyra skolor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del i elevhälsoteamet på skolan. Arbetet innebär också att du ska genomföra hälsosamtal, mottagningsbesök och arbeta med förebyggande åtgärder. Det innebär ett nära samarbete med övriga kompetenser i elevhälsoteamet samt rektor och lärare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Vi ser gärna att du har arbetat som skolsköterska eller inom öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet av att arbeta med åldergruppen 16 - 20 år är meriterande.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.
Har du lärarlegitimation bifoga denna.

Tillträdesdag
2016-01-04 eller enligt överenskommelse.

Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99, tryck 1

Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Umeå kommun
Hemsida:
http://www.umea.se/jobb

Ansökan

Referens:
TVV:2015:152
Sista ansökningsdag:
2015-12-03
Övrigt:
Umeå kommun använder sig av E-rekrytering gör din ansökan på Umeå kommuns hemsida www.umea.se/jobb


Senaste inkomna jobb