Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolsköterska till Kunskapsförbundet väst

Om tjänsten

Kunskapsförbundet är en av Västsveriges största utbildningsaktörer och erbjuder ett brett utbud av gymnasie- och vuxenutbildningar av god kvalitet. Hos oss studerar cirka 6 000 elever på gymnasiet och vuxenutbildningen i Trollhättan och Vänersborg. Kunskapsförbundet är ett nystartat kommunalförbund som ägs av Vänersborgs kommun och Trollhättans stad. Cirka 600 personer arbetar i Kunskapsförbundet.

Om verksamheten
Tjänsten är förlagd till två av våra gymnasieskolor inom Kunskapsförbundet väst, Magnus Åbergsgymnasiet och Nils Ericsonsgymnasiet i Trollhättan.

Arbetsuppgifterna
Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam och i fokus är våra nyanlända elever. Tillsammans arbetar vi med att utforma en miljö som på bästa sätt främjar elevernas psykiska, fysiska och sociala utveckling samt deras hälsa och lärande. Som skolsköterska verkställer du skolhälsovårdens mål enligt lagar, förordningar och styrdokument. Tjänsten innehåller mottaningsarbete, vaccinationer, hälsoundersökningar samt dokumentation. Att enligt socialstyrelsens vägledning för elevhälsan, ha hälsosamtal med dessa elever och se till att de har ett fullständigt vaccinationsstatus enligt svenskt nationellt barnvaccinationsprogramKvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska och/eller skolsköterskespecifik högskoleutbildning med vaccinationsbehörighet . Vi söker dig som sätter in hälsa och lärande i ett sammanhang. Du har förmågan att se hur samspel mellan individ, grupp och organisation fungerar. Tillsammans med dina kollegor driver du utveckling utifrån elevens och organisationens friskfaktorer. Ditt perspektiv präglas av möjligheter snarare än hinder.
Du har ett genuint intresse för unga människor och är lyhörd för olika elevers behov. Du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen och är öppen för att utveckla nya arbetsmetoder. I ditt arbete växlar du otvunget mellan samarbete och självständighet.
Vidare har du en utpräglad servicekänsla och är noggrann. Du har erfarenhet att jobba i PMO eller likvärdigt dokumentationssystem. Gärna med erfarenhet från liknande tjänst. Du som söker befattningen ska ha god samarbetsförmåga, ha ett genuint intresse för att arbeta med såväl enskilda ungdomar som grupper, samt vilja att ha ett nära samarbete med pedagogerna i verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontaktpersoner
Ulla-Britt Larsson, Rektor, tfn 52 41 72
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!
Fackliga företrädare: Nås via Kunskapsförbundet västs växel, tfn 0520-72 27 40
Jobbnr: KFV00110

Anställningsinformation; tjänstgöringsgrad och andra villkor
Tillsvidare 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Anställningsintervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
0
0
Lön:
Enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kunskapsförbundet Väst
Hemsida:
http://www.kunskapsforbundet.se/

Ansökan

Webbplats:
https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P49FK026203F3VBQB797V7VG8&nPostingTargetID=3476
Sista ansökningsdag:
2015-12-04
Övrigt:
För att komma till ansökningsformuläret klicka på länken ”Ansök nu”.


Senaste inkomna jobb