Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skolsköterska till omtyckt gymnasieskola i centrala Malmö, 70 %

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en skolsköterska till ett trevligt gymnasium i centrala Malmö. Tjänstens omfattning är på 70 %. Start är så fort som möjligt och arbetet pågår höstterminen ut, med trolig fortsättning under vårterminen.
Denna tjänst kan kombineras med andra uppdrag för skolsköterskor som SkolPool har, bl.a. i Lund där vi söker 50 % resp. 40 % skolsköterska.

Din profil

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård.
Du ska helst ha erfarenhet av att arbeta som skolsköterska sedan tidigare. God möjlighet finns för stöd och utbildning för dig som är lite nyare i rollen.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
- Självgående
- Ansvarstagande
- Social och utåtriktad
- Flexibel
- Förtroendeingivande

Om oss

SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige.
SkolPool har 2014 röstats fram till en av Sveriges Bästa Arbetsgivare bland medelstora företag. Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare är en medarbetarundersökning som årligen genomförs av Universum.
Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen.
Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag.

Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig.

Välkommen till SkolPool Sverige!

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SkolPool Sverige AB
Hemsida:
http://www.skolpool.se/

Ansökan

Referens:
266
Webbplats:
http://www.skolpool.se/visa-annons?jaid=266
Sista ansökningsdag:
2015-12-18
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb