Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarvikariat, Sjuksköterskor till Gästrikland

Om tjänsten

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vid vilken vårdavdelning eller hälsocentral du kommer att arbeta.

Ange eventuell önskad placering gällande avdelning/hälsocentral och ort i din ansökan.

Urval sker under ansökningsperioden så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska/ vidareutbildad sjuksköterska


ÖVRIGT
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

SkolsköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse, upphör: 2015-08-31 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Gävleborg, Förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd

Ansökan

Referens:
RS 2015/1911
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f11ce8b1-3d0b-46e2-8765-d00ddbcd506c&TK=5805e509-fc06-4278-9171-51fa33270db4
Sista ansökningsdag:
2016-03-31


Senaste inkomna jobb