Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Distriktssköterska/sjuksköterska hemsjukvård

Om tjänsten

Division Social omsorg har det yttersta ansvaret för barn, ungdomar, vuxna och äldre som behöver stöd. Vårt arbete spelar en stor roll i många människors liv. Våra arbetsinsatser gör att samhället fungerar. Vi arbetar för att ha en helhetssyn där vi tar hänsyn till människors hela livssituation och i all verksamhet ska individens perspektiv beaktas.ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i Hemsjukvården, Nyköpings kommun arbetar du dels bland kollegor men har också ett nära och gott samarbete med andra yrkeskategorier runt våra vårdtagare t ex läkare, undersköterskor, rehab-personal och handläggare. Vi har ansvaret för hälso- och sjukvården för alla innevånare över 18 år och diagnoser i ordinärt boende. Det är ett fritt och omväxlande arbete som kräver flexibilitet, noggrannhet och eget ansvar.
Vi förutsätter att du har ett gott bemötande, ett positivt förhållningssätt och en förmåga att möta den enskilda individen utifrån hans eller hennes egna förutsättningar. Som sjuksköterska möter du personen i sin hemmiljö, vården är alltid på deras villkor och varje möte blir unikt.
Utvecklings- och förbättringsarbeten finns kontinuerligt med i vår arbetsdag, vilket ger dig möjlighet att vara med att utveckla både dig själv och verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.
Erfarenhet av hemsjukvård, primärvård, palliativ vård, geriatrik och psykiatri är meriterande.
Arbetet ställer krav på att du är strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du skall ha en problemlösande förmåga och kunna förmedla ett budskap eller lära ut något på ett pedagogiskt och informativt sätt.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Har god datavana av både journalsystem och officepaketet samt har körkort B


ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg - Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-704 704.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

DistriktssköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Schema.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nyköpings kommun, Division Social omsorg Bagaregatan 3b
Hemsida:
http://nykoping.se/Omsorg--hjalp/Halso--och-sjukvard/

Ansökan

Referens:
C2467
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1a7adb3-27c7-4b83-9697-57af9f448208&TK=892d498a-dc65-4760-98de-dfac5f3059a2
Sista ansökningsdag:
2015-09-27


Senaste inkomna jobb