Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Distriktssköterska till Hofors Din hälsocentral

Om tjänsten

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Hofors Din Hälsocentral bedriver sedvanlig primärvård med Läkarmottagning, barnavårdscentral (BVC), Psykosocialt team, Arbetsterapi, Sjukgymnastik och Hembesök. Vi arbetar för att göra en bra vård ännu bättre och fokuserar på det som är värdefullt för kunderna/patienterna; från medicinsk kvalitet till bra öppettider och ett gott bemötande. Vår hälsocentral ska ge trygg vård när någon behöver det och jobbar efter våra honnörsord Alltid-Nära-Trygg.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två distriktssköterskor till vår hälsocentral i Hofors. I arbetet ingår, telefonrådgivning, mottagningsarbete på läkarmottagning och distriktssköterskemottagning, hembesök vid behov samt övriga på en hälsocentral förekommande sjuksköterskeuppgifter.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar.

Helgtjänstgöring kan förekomma.

Tjänsterna är 100 % respektive 75 %. Annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras.


KVALIFIKATIONER
Leg. Sjuksköterska och önskvärt är om du har vidareutbildning som distriktssköter inklusive förskrivningsrätt.

Det är en merit om du har erfarenhet av Senior Alert, Äldreteamarbete, Meddix samt journalsystemet PMO.

Vi lägger vikt på personlig lämplighet.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

DistriktssköterskaVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid.
Visstidsanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! , upphör: 2016-08-31 .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Gävleborg, Division Primärvård

Ansökan

Referens:
RS 2015/1400
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f6dc8234-1aa4-41d7-afef-095a92091bf3&TK=faee55a5-d0aa-4701-a5e9-c88ca6ace743
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb