Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Distriktsläkare med framtidsvisioner

Om tjänsten

Tallhöjdens vårdcentral


Efter flera pensionsavgångar och byte av verksamhetschef satsar vi nu framåt för fullt! Om du är en distriktsläkare som vill ta chansen att påverka hur verksamheten du jobbar i ska se ut, om du har idéer och glöd, om du gillar att se möjligheter och förmedla dem vidare – ta chansen att bli vår nya kollega!

Vi är en stabil och väl sammansvetsad grupp läkare, sjuksköterskor, kurator, fotvårdare, undersköterskor och läkarsekreterare som håller till i fantastiska lokaler i gamla epidemisjukhuset. Många av oss har jobbat här länge och är fortfarande lika stolta över vår vårdcentral och den vård vi bedriver. Nu ser vi fram emot att få två nya läkarkollegor!

Läs mer om oss här: www.slso.sll.se/tallhojdenArbetsuppgifter:
Sedvanligt arbete på vårdcentral; att självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser. Hemsjukvård och BVC ingår i vårt uppdrag.

En viktig del av arbetet är att handleda kollegor då vi har flera ST läkare samt även AT och läkarkandidater.


Kvalifikationer:
Specialist i allmänmedicin. Om du är relativt ny eller mycket erfaren är av mindre betydelse. Det viktiga är att du är rätt person för oss och vi rätt vårdcentral för dig. Vi ska ju funka ihop rätt många år.

Vi erbjuder framförallt ett roligt och utmanande arbete med möjligheter till inflytande över den framtida verksamheten. Därutöver har vi friskvårdsersättning, flextid och fri sjukvård. Individuell lönesättning. Möjlighet till frivillig jourtjänstgöring på närakuten i Södertälje kvällstid och på helger.

Tillsvidareanställning, heltid.


Personliga egenskaper:


Övrig information:
För att motverka spridningen av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskvårdsintyg innan nyanställning.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

SpecialistläkareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning, heltid.
Tillsvidareanställning, heltid.
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Hemsida:
www.slso.sll.se

Ansökan

Referens:
SLSO-14-53150
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Annonssida/?refnr=SLSO-14-53150&forvaltning=5&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2014-12-18


Senaste inkomna jobb