Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Överläkare/Specialistläkare

Om tjänsten

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker dig som vill jobba brett med både obstetrik och gynekologi och samtidigt ges möjlighet till att utveckla en specialkompetens, eller att fortsätta utveckla en specialkompetens du redan har.

Kvinnoklinken på Höglandssjukhuset i Eksjö har drygt 1000 förlossningar per år. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och har full operationsverksamhet. Vår gynekologiska vårdenhet har åtta platser och från vårdenheten bedrivs också jourverksamhet på kvällar och helger.

Familjevårdsenheten med förlossning och BB, gynekologiska mottagningen och avdelningen ligger samlade på ett plan i moderna ljusa lokaler. Det gör det lättare för medarbetare att samarbeta och underlättar i det direkta patientarbetet. Kvinnohälsovården ingår i klinikens verksamhet. Klinikens mål är att ge god, jämlik vård, god omvårdnad med gott bemötande med delaktiga patienter.

Våra medarbetare deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete. Vi arbetar för en långsiktig utbildnings- utvecklings- och kompetensförsörjning i regionen.

Omfattning
Heltid tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Som överläkare/specialistläkare hos oss deltar du i hela klinikens arbete. Vi arbetar i tvärprofessionella team där du kommer ges möjlighet till profilering inom något intresseområde.
I tjänsten ingår jourtjänstgöring inom såväl obstetrik som gynekologi.

Din kompetens
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi. Du bör kunna arbeta självständigt inom den obstetriska verksamheten. Om du vid anställningen inte är operativt självständig räknar vi med att du kan utveckla detta här.

Du är trygg, stabil och har självinsikt och samarbetar bra med andra människor. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du kan leda och motivera andra för att nå gemensamma mål.
Du har goda kunskaper i svenska språket motsvarande B2-nivå enl Europarådets nivåskala. Du har körkort och datavana.

Frågor och ansökan
Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetschef Maria Engman, tel nr 0381-33 57 15, 070-224 35 07. Facklig företrädare Läkarförbundet Johan Holmberg, tel nr 0381-33 57 04. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2014-12-21.
Höglandssjukhuset är ett sjukhus i Landstinget i Jönköpings län. I uppptagningsområdet bor drygt 110 000 personer. Antalet anställda på Höglandssjukhuset uppnår cirka 1600.

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett modernt akutsjukhus och ett av de största länsdelssjukhusen i Sverige. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

SpecialistläkareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid, tillsvidare.

-
Lön:
Fast lön. Kollektivavtal finns.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Jönköpings län

Ansökan

Referens:
H1198/14
Webbplats:
https://bmc.lj.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=17048&RefNo=H1198%2f14&Source=P
Sista ansökningsdag:
2014-12-21


Senaste inkomna jobb