Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialist i allmänmedicin

Om tjänsten

Genom livsviktiga möten och professionell vård inspirerar och leder vi Västra Götalandsregionen till att bli den friskaste regionen i världen. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv?
Bli en del av Närhälsan!
Närhälsan är den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.Beskrivning

Vill du vara med och bidra till utveckling av vår nystart tillsammans med oss och våra fyra erfarna allmänspecialister? Vi har påbörjat utvecklingsarbetet genom att patienterna fördelas enligt datumsystem.

Vårdcentralen Olskroken ligger centralt belägen i Göteborg. Vårdcentralen har 17 700 listade invånare. Befolkningen i området har en tämligen normalfördelad åldersspridning. Vid mottagningen finns specialistkompetens i allmänmedicin. BVC tillhör verksamheten. ST- och AT-läkare och medicine kandidater handleds på mottagningen.

Vid vårdcentralen finns även en  vaccinationsmottagning bl.a. för reseprofylax.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta sedvanligt mottagningsarbete och vid önskemål kan även arbete på BVC och/eller äldrevården ingå. Möjlighet finns att delta i handledning av AT- och ST-läkare samt kandidater.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

SpecialistläkareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Närhälsan, Olskroken vårdcentral, Göteborg

Ansökan

Referens:
2014/5077
Webbplats:
http://vgregion.mynetworkglobal.com/what:login/jobID:47202/where:1/
Sista ansökningsdag:
2014-12-07


Senaste inkomna jobb