Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialistläkare i allmänmedicin till vårdcentralen i Arlöv

Om tjänsten

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Arlöv ligger i en grönskande omgivning, mitt emellan Lund och Malmö. Vi har cirka 13 200 listade patienter vilket styr vår bemanning. Patientklientelet inom vårt upptagningsområde representerar ett tvärsnitt av det moderna svenska samhället. På vårdcentralen arbetar allmänläkarspecialister och ST-läkare tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Här tjänstgör även distriktssköterskor och sjuksköterskor med egna specialistmottagningar för bland annat diabetes, astma/KOL och hjärtsvikt. Det finns också en familjecentral med BVC samt fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykologer och kurator.
På vårdcentralen Arlöv bjuder vi in externa föreläsare, läkare med specialistkompetens inom varierande områden för intern fortbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Som allmänläkarspecialist har du planerad och akut verksamhet som är schemalagt. Vårdcentralen bemannar även vissa jourpass i kvälls- och helgmottagningen i Lund.

En viktig del i tjänstgöringen är handledning av ST-läkare. Tid för handledning och eget utvecklingsarbete avsätts i schema. Sambandet mellan universitetsklinikerna i Malmö och Lund möjliggör deltagande i AKO fortbildningar till allmänläkare cirka en gång per månad.

Läkare på vårdcentralen arbetar patientorienterat i nära samarbete med övriga medarbetare, kommunen och med psykiatrin.


KVALIFIKATIONER
För att arbeta hos oss måste du vara svensklegitimerad läkare med specialistutbildning i allmänmedicin. Ett krav är att du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.

Vi söker dig som har ett särskilt intresse av att handleda och vara en förebild för blivande specialister i allmänmedicin.

Som person har du ett positivt förhållningssätt med förmåga att se helheten kring patienten och verksamheten. Du har lätt för att samarbeta med andra samt engagemang och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. För dig är ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor en självklarhet.

Hos oss får du en tvärprofessionell introduktion baserad på din tidigare erfarenhet.

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

SpecialistläkareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde efter överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 5

Ansökan

Referens:
A496645
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5c969ffd-2789-4645-ad0f-8af2c6295cdd&TK=4bdd4c66-07d9-4431-8778-4becf1c4a84b
Sista ansökningsdag:
2015-09-28


Senaste inkomna jobb