Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Specialistläkare/LUS inom gastroenterologi/ hepatologi, Östersunds sjukhus

Om tjänsten

I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid.

God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

Centrum för medicinska specialiteter ansvarar för att fullgöra landstingets sjukvårdsuppdrag för Jämtlands län avseende neurologi, allmän internmedicin med subspecialiteterna; nefrologi/dialys, gastroenterologi, endokrinologi/diabetes, stroke, hematologi, lungmedicin/allergologi, kardiologi/angiologi, hud- och könsmottagning, infektionssjukvård, medicinsk behandling och rehabilitering inom stroke- hjärnskadesjukvård, ortopedisk- neurologisk rehabilitering, reumatologi samt smärtmottagning.
Centrumet har ca 600 medarbetare och omfattar såväl akut, planerad och rehabiliterande verksamhet.

Östersunds sjukhus tillsammans med Primärvården i Jämtlands läns landsting är upplåtna enheter där Umeå Universitet bedriver läkarutbildning. Det är därför meriterande om den sökande har undervisnings- och forskningsmeriter.


ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar i personalteam med tre specialister, två ST-läkare och tre specialistsjuksköterkor. Vi jobbar på tre fronter: Vårdavdelning med tio vårdplatser med allmän internmedicin, inriktning mot mage, tarm och lever. Poliklinisk verksamhet med cirka 700 patienter samt endoskopiavdelning med gastro- och koloskopiundersökningar.

KVALIFIKATIONER
Specialistläkare i internmedicin och gastroenterologi och hepatologi med erfarenhet av endoskopi. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt.

ÖVRIGT
Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

I din elektroniska ansökan vill vi att du bifogar följande handlingar som ska vara vidimerade.
• Meritförteckning
• Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen
• Bevis på medicine licentiat/disputation och docentur i förekommande fall
• Publikationsförteckning: ange tio utvalda publikationer
• Övriga handlingar som du önskar åberopa
Ansökan med bilagor kommer att skickas vidare för sakkunnigprövning. Observera att samtliga ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdagen för att ansökan skall kunna beaktas vid sakkunnigprövningen.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

SpecialistläkareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .
Lön:
Lön enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jämtlands läns landsting
Hemsida:
http://www.jll.se

Ansökan

Referens:
LS 1678/2014
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7edfa708-aee1-4876-8f5a-f13ec1a6e528&TK=ba3352a1-1a8d-4a13-84f1-0807844348b2
Sista ansökningsdag:
2015-01-06


Senaste inkomna jobb