Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

2 ST-läkare till Vårdcentralen Fagerängen i Trelleborg

Om tjänsten

Gör skillnad. Varje dag.


Vårdcentralen Fagerängen är belägen i de östra delarna av Trelleborg med närhet till hav, natur och storstad. På vårdcentralen är vi 23 medarbetare och cirka 6800 listade patienter. Vi har ett mycket nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna samt har ett öppet, positivt och kreativt arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två ST-läkare till vårdcentralen Fagerängen i Trelleborg. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för ST-läkare på en vårdcentral såsom egen mottagning, hembesök, barnhälsovård och äldrevård samt vård och samverkan med våra kommuner och mycket annat.

Utifrån din bakgrund och intressen kommer vi att skräddarsy din utbildning i samråd med dig för att din utbildningsplats ska bli så optimal, varierande, utmanande och intressant som möjligt. Vi erbjuder dig detta för att du ska få goda kunskaper och erfarenheter, som du kan bära med dig i ditt fortsatta arbete som läkare inom primärvården.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är svensklegitimerad läkare med språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

För att kunna trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse av allmänmedicin och vill arbeta i team tillsammans med andra yrkesgrupper. Det är av stor vikt att du delar samma mål och visioner som oss, vilket bland annat innebär att ge en god och kvalitativ vård. Därtill är du nyfiken och lyhörd för patientens behov. Du har en helhetssyn på både arbete och patienten samt anpassar dig lätt till olika omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas ett löpande urval, inkom därför med din ansökan snarast.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att ske innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

ST-läkareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård

Ansökan

Referens:
A497804
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d50033f5-37e2-490f-bd4a-e8a105044b8d&TK=69332e67-30fd-42b7-aaad-179209ea961d
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb