Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

ST läkare inom Allmänmedicin

Om tjänsten

Genom livsviktiga möten och professionell vård inspirerar och leder vi Västra Götalandsregionen till att bli den friskaste regionen i världen. Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv?
Bli en del av Närhälsan!
Närhälsan är den offentliga primärvården i Västra Götaland. Vi finns på hundratals platser runt om i Västra Götalandsregionen och vår enda vinst är att du har ett så friskt och skönt liv som möjligt.Om oss
Närhälsan Hjo Vårdcentral är belägen i det pittoreska och omtyckta Hjo, precis vid Vätterns blåa vågor.

Våra lokaler är nyrenoverade under 2014.

Vi söker nu ytterligare en ST läkare till vår välbemannade mottagning. Vårdcentralens fyra distriktsläkare är alla intresserade och vana handledare. Vår mottagning har vuxit starkt de senaste tre åren. Vi vill därför förstärka vår befintliga läkarbemanning. Vi har drygt 5400 listade patienter.

För våra kunder och patienter ser vi en god tillgänglighet och alltid det bästa bemötande som självklarhet.

Om dig
Du ska ha svensk läkarlegitimation med intresse för allmänmedicin. Om Du inte har svenska som huvudspråk ska Du ha nivå C1 i svenska enligt den europeiska språknivåskalan.

Vi söker Dig som vill satsa på Allmänmedicin, uppskattar skratt i fikarummet och som vill bli en del av det goda klimat som vi har på Närhälsan Hjo Vårdcentral.

Stor vikt läggs till personlig lämplighet.

Villkor
Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Övrigt
Välkommen med din ansökan.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

ST-läkareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Månadslön enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Närhälsan Hjo vårdcentral

Ansökan

Referens:
2015/4167
Webbplats:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:73332/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-09-23


Senaste inkomna jobb