Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du kirurgens nya operationsplanerande sjuksköterska?

Om tjänsten

Gör skillnad. Varje dag.


”Som operationsplanerande sjuksköterska är det verkligen en tillgång att arbeta på ett mindre sjukhus som Lasarettet i Ystad. Det underlättar mycket i mitt arbete eftersom jag kan få en överblick av hela verksamheten. Jag tror även att det bidrar till den familjära stämningen, jag känner nästan alla som arbetar här på Verksamhetsområde kirurgi.”

Birgitta Olsson, Operationsplanerande sjuksköterska på Lasarettet i Ystad.

På VO Kirurgi i Ystad jobbar glada kollegor som hjälper och stöttar varandra. Här finns ett stort intresse för patientnära arbete och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Under terminerna välkomnar och handleder vi även många studenter eftersom de är en viktig del av verksamheten och utgör våra framtida kollegor!


ARBETSUPPGIFTER
”Mitt arbete innebär mycket pusslande eftersom jag fungerar som en länk mellan operation, preoperation och kirurgen. I min roll har jag nära dialog med läkare, patienter och de olika avdelningarna vilket gör att jag har en bra helhetssyn och kan ta det beslut som situationen kräver. Under arbetsdagen skriver jag in patienter och ser till att allt är färdigt för operation. Jag har även kontinuerlig koll på operationstider och gör ändringar allt eftersom det inkommer på telefon och mejl.”

Birgitta Olsson, Operationsplanerande sjuksköterska på Lasarettet i Ystad.

Utöver de centrala arbetsuppgifterna kommer du även vara delaktig i olika utvecklingsprojekt samt handleda både medarbetare och studenter. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter och du kommer regelbundet ges möjlighet till kompetensutveckling både inom och utanför verksamhetsområdet. För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll får du som nyanställd upplärning och handledning utefter dina behov.


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i denna arbetsroll är det betydelsefullt att du kan möta olika typer av människor och skapa goda relationer. Eftersom du kommer ha en koordinerande funktion är det viktigt att du är strukturerad, bra på att prioritera och tydlig i din kommunikation. Samtidigt är förmågan att skapa en överblick central, för att på bästa sätt samordna verksamheten.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård och har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du även arbetslivserfarenhet som sjuksköterska och är en van administratör med kunskaper i Melior, Orbit5, och/eller PASIS är det en fördel.

Vi ser fram emot att träffa dig, varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2015-12-01 alternativt snarast möjligt.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Skånevård Kryh, kirurgi

Ansökan

Referens:
A497779
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=84780c96-54d2-4a55-bd0d-1bdca5145f7a&TK=f3a92ae3-8066-4689-ae5b-353470507563
Sista ansökningsdag:
2015-09-20


Senaste inkomna jobb