Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Köpings sjukhus söker sjuksköterka till nattjänstgöring

Om tjänsten

Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Medicinkliniken Köping har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på 3 vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Vi har också medicinsk akutmottagning, hjärtintensivavdelning och dialysmottagning. Medicinmottagningen har förutom läkarmottagning flera specialiserade sjuksköterskemottagningar. Arbetsterapeuter, kuratorer och sjukgymnaster är samlade i Rehabenheten.


 

Nu söker vi sjuksköterskor till natten på vårdavdelning 1, 2, 3 och HIA/akuten.

  

Arbetsuppgifter

Omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka internmedicinska patienter samt kontakt med närstående, läkare och andra vårdgivare är en viktig del av arbetet.

De olika inriktningarna på avdelningarna är:

-          Akuten/Hjärtintensiv

-          Avd 1 – Hjärta och diabetes

-          Avd 2 - Stroke och rehabilitering

-          Avd 3 - Hematologi och Gastroenterologi

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare arbetserfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande. Det är en fördel om du har kunskap i Cosmic då vi arbetar i detta system.

 

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga är viktig då du ska kunna arbeta bra med andra människor och relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Stresstålighet är en egenskap som är viktig i arbetet då du ska kunna vara lugn och stabil i pressade situationer och fokusera på rätt saker. Du har en humanistisk människosyn och har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, natt, cirka 85%, kan diskuteras.

 

Sista ansökningsdag 18 augusti 2015.

 


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Landstinget Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Västra Mälardalen i samverkan". Besök deras hemsida, vastramalardalen.se, för att få information om Köping och vilket stöd de kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad eller KAK-området.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Västmanland
Hemsida:
http://www.ltv.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ltv.se/Jobb/Lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=1800%26pp%3D8
Sista ansökningsdag:
2015-10-18


Senaste inkomna jobb