Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska

Om tjänsten

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av Västra Götalandsregionen.

Vi arbetar med allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. I fokus är en lättillgänglig och köfri vård med hög patientsäkerhet. Som medarbetare, forskare och student erbjuds du den stora organisationens rika valmöjligheter, många intressanta projekt med inriktning mot framtidens sjukvård samt en tydlig profil mot klinisk forskning.Tycker du att det är viktigt med personcentrerad vård och vill komma till en arbetsplats där du kan utvecklas som sjuksköterska? Då kan avdelning 235 på Geriatriken vara rätt för dig!

Avd 235 är en av tre geriatriska avdelningar på Mölndals sjukhus.

Geriatriken är en bred specialitet där vi vårdar patienter från 65 år och äldre. Främst vårdar vi patienter med höftfraktur pre - och postoperativt och patienter med olika ortopediska diagnoser samt patienter från medicinakuten. Inom verksamheten finns också en osteoporosmottagning.

Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket leder till ett stärkt patientfokus. Avdelningen har samordnare som koordinerar patientinskrivningar och sköter det mesta av de administrativa uppgifterna.

Som sjuksköterska hos oss har du goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade arbetskamrater som avspeglar sig i ett gott arbetsklimat.

Hur ser din arbetsdag ut?

Avdelning 235 har 26 vårdplatser och som sjuksköterska har du oftast ansvar för 7 patienter. Arbetet består av medicinskt ansvar för pre-och postoperativa patienter med direktinläggning från ambulans (höftleden) samt patienter från medicinakuten. Medelvårdtiden för våra patienter är tio dagar.  

Vem söker vi?

Du är en legitimerad sjuksköterska och du vill engagera dig i och utveckla den personcentrerade vården. Vi vill att du som söker har ett intresse för utveckling och förbättringsarbete. Stämmer det in på dig, sök till oss!

Vi ser fram emot din ansökan!

Du som är nyexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, så kallat kliniskt basår, under det första året av din anställning hos oss. Tanken är att du ska få en klinisk bredd som grund att bygga vidare din kompetens på och fortsätta utvecklas hos oss. Läs mer om basåret via denna länk:

http://www.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: 2015-11-01 eller enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, Geriatrik Mölndal, Avd 235

Ansökan

Referens:
2015/4205
Webbplats:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:73526/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-09-28


Senaste inkomna jobb