Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska

Om tjänsten

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadsdelens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Sjuksköterskeorganisationen i SDF Askim- Frölunda- Högsbo arbetar gentemot alla äldreboenden i stadsdelen, totalt nio stycken. Vi är en stor organisation med många möjligheter för sjuksköterskor att utvecklas i sin profession och skaffa sig nya erfarenheter.

Sjuksköterskans arbetsuppgift innebär att planera, leda och följa upp arbetet i samråd med den enskilde, dess anhöriga och övrig personal. Du ingår i ett tvärprofessionellt team som samverkar för den enskildes bästa. Den vård som våra patienter är i behov är allt ifrån förebyggande till avancerad vård vilket leder till ett varierat och omväxlande arbete. Att handleda omvårdnadspersonal ingår i tjänsten. Obekväm arbetstid arbetar man över hela området inte bara på det boende man är ansvarig på.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med kunskap och erfarenhet från vård av äldre. Vi önskar att du har stort intresse för äldreomsorg/demensvård och vill medverka till att våra hyresgäster kan leva ett värdigt liv och känna välbefinnande - utifrån var och ens förutsättningar. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och har lätt för att samarbeta och bidra till ett gott arbetsklimat. Arbetet kräver körkort.

ÖVRIGT
Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

(#LI-post)

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Schema.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborg, SDF Askim-Frölunda-Högsbo

Ansökan

Referens:
A497825
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e44a022f-ba07-45a1-9ba7-21202c5b46b5&TK=470d5c9c-1a30-49d9-b817-101177e75164
Sista ansökningsdag:
2015-09-22


Senaste inkomna jobb