Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska

Om tjänsten

Sjuksköterska
I vår kunds Äldreomsorg är vår kund över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende. Vår kund är en del av nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos vår kund kommer du arbeta med vår kunds vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.

Kvalifikationer
Nu söker vår kund dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet av demensvård. Tjänstgöringsgrad 50-75%

I rollen som sjuksköterska har du ett patientansvar för en del av brukarna och håller i den medicinska planeringen för dessa. Vidare har du ett visst arbetsledande ansvar för undersköterskor på aktuell avdelning.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och lyhörd.

Då vår kund är ett boende för personer med demenssjukdom, ser vår kund gärna att du delar vår kunds intresse för vårdinriktningen. Du som söker kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift samt har god datorvana.

Varaktighet, arbetstid
50%-75% Tillsvidareanställning

Lön
Enligt kollektivavtal.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2015-09-15
Klicka på länken för att skicka in en ansökan: http://sjukvardsrekrytering.com/jobb/view/sjukskoterska-attendo-bunkeflogarden/

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
HR Group Nordic AB
Hemsida:
http://alltomrekrytering.se/

AnsökanSenaste inkomna jobb