Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska





Om tjänsten

Allvårdsenheten, Psykiatriska kliniken Nyköpings lasarett

Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025.

Arbetsplats
Allvårdsenheten är en allmänpsykiatrisk enhet med fokus på affektiva patienter. Personalgruppen består av sekreterare, arbetsterapeut, överläkare, sjuksköterskor och skötare som har ett nära samarbete med varandra och andra vårdaktörer. Vi har en bra mix av äldre med erfarenhet och yngre med nyfikenhet vilket gör avdelningen till en stimulerande arbetsplats på många sätt!

Enheten har totalt 20 vårdplatser och har specialiserat sig inom ECT-verksamheten med ett eget ECT-team. På sjukhuset körs ECT fyra dagar i veckan, där särskilt utbildad personal medverkar vid varje enskild behandling.

Under 2013-2014 har fokus legat på att förbättra delaktighet och ansvar för både personal och patienter. Vi har tillsammans arbetat fram en kultur som innefattar konstant förbättring och som ryms i vår vardag. Under 2014 har enheten dessutom vunnit pris för bästa patientperspektiv i vårt utvecklingsarbete. Vi arbetar efter Anna Björkendahls 9D-triangel med fokus på ordning och reda för att underlätta för förbättringsarbetet.

På enheten arbetar vi kontinuerligt med arbetsmiljöfrågor och följer landstingets gemensamma värdegrund för personalfrågor. Nyckelord i vardagen är:
Ansvar
Delaktighet
Samarbete
Öppenhet
Helhetssyn
Vårt motto är att göra det vanliga ovanligt bra!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som sjuksköterska är du tillsammans med skötare på Allvårdsenheten ansvarig för omvårdnaden av patienterna, där du förväntas ha en ledande roll.

Vidare förväntas du ta stort ansvar för arbetsmiljön på enheten tillsammans med samtliga medarbetare. samt komma med kreativa förslag på förbättringar som gynnar våra patienter och även kunna driva dessa frågor i en arbetsgrupp.

Utöver det ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom slutenvårdspsykiatrin.

I tjänsten ingår tjänstgöring på helger och kvällar.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri. Möjlighet till ekonomiskt stöd vid vidareutbildning finns för dig som inte har specialistutbildningen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning heltid (38,25 tim/v).
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Gustaf Nälser, 0155-24 55 03, gustaf.nalser@dll.se
Facklig företrädare Reza Sheikhi, 0155-24 55 00, reza.sheikhi@dll.se

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2015-09-18.
Vi kommer göra intervjuer fortlöpande.

Inför tillsättning av tjänst kommer vi att begära utdrag ur Misstanke- och belastningsregister.



Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Sjuksköterska, grundutbildad







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse

-
Lön:
Fast lön. Kollektivavtal finns.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Sörmland

Ansökan

Referens:
RNLN-15-079
Webbplats:
https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=10851&RefNo=RNLN-15-079&Source=[JobPositionSource]
Sista ansökningsdag:
2015-09-18


Senaste inkomna jobb