Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska





Om tjänsten

Hjärtkliniken, sekt för interventionell kardiologi


Sjukvård

Hjärtkliniken vid Karolinska sjukhuset bedriver högspecialiserad hjärtsjukvård, främst med inriktning mot kranskärl, arytmiutredning och behandling, hjärtsvikt, hjärtklaffsjukdom samt utredning och behandling av vuxna med medfödda hjärtfel.

Kliniken är centrum för avancerad arytmibehandling samt percutana klaffar inom SLL och har PCI-jour dygnet runt. I vår verksamhet pågår fortlöpande forskning och utveckling av metoder och material.

SIC-enheten är en sektion inom Hjärtkliniken med verksamhet både i Huddinge och Solna. Vi arbetar med elektiv, subakut och akut vård. I den elektiva verksamheten bedrivs, förutom kranskärlsröntgen och PCI, högspecialiserade behandlingar såsom TAVI, Mitraclip, GUCH, alkoholablationer, rotablation och CTO.

Vi som arbetar på Hjärtkliniken är måna om varandra. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi bemöter patienter och varandra med respekt och mänsklig omtanke. Hos oss får du arbeta på en klinik där vi värdesätter nyfikenhet och fokuserar på ständig utveckling.

Vi befinner oss i en spännande fas inför flytten till Nya Karolinska i Solna som beräknas till hösten 2016, samt flytt till framtidens vårdavdelning i Huddinge våren 2016.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!



Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska i teamet kommer du att assistera sterilt vid ingrepp. Du har patienomvårdnadsansvar, vilket innebär kontroll av EKG och MIDA samt hantering av läkemedel.

I arbetet kommer du att lära dig mycket om material, teknik och metoder.

Du kommer att arbeta både i Huddinge och Solna dagtid. Jouren är förlagd i Solna, där vi har jourrum och befinner oss på sjukhuset hela passet. Man är schemalagd i jouren var fjärde vecka och arbetar då varannan natt och är ledig dagen efter passet.

När du börjar på Hjärtkliniken får du ett individuellt utformat introduktionsprogram där mentorskap och handledning av en erfaren sjuksköterska är en viktig del. Vi erbjuder fortlöpande med kompetensutveckling såsom A-HLR samt stegutbildningar inom akut hjärtsjukvård.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med inriktning hjärtsjukvård, helst erfarenhet från
HIA-vård. Alternativt är du röntgensjuksköterska, gärna med erfarenhet från coronar/PCI eller annan intervention.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i den här rollen tror vi att det är bra om du trivs med att jobba i team, där man delar med sig av sin kunskap och erfarenheter.

Det är även viktigt att vara nytänkande, flexibel och kunna ställa om till nya förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Sjuksköterska, grundutbildad







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare. Dagtid måndag-fredag samt jour var fjärde vecka.
20150109
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karolinska Universitetssjukhuset
Hemsida:
www.karolinska.se

Ansökan

Referens:
K-15-92222
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Annonssida/?refnr=K-15-92222&forvaltning=6&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2015-09-30


Senaste inkomna jobb