Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska till Äldrepsykiatrisk slutenvård i Helsingborg

Om tjänsten

Gör skillnad. Varje dag.


Avdelning 54 arbetar med specialiserad psykiatri för patienter över 70 år. Upptagningsområdet är Nordvästra Skånes åtta kommuner och avdelningen har 16 vårdplatser. Sjukdomstillstånden handlar till stor del om depression, vanföreställningssyndrom och bipolär sjukdom men avdelningen ansvarar också för patienter med svårare psykiatriska symtom vid demenssjukdom. Då patienterna är äldre finns ofta även en somatisk problematik, vilket vi tar hänsyn till och arbetar med. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, kurator och medicinska sekreterare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en sjuksköterska till Äldrepsykiatrisk slutenvård på avdelning 54 i Helsingborg.

Som sjuksköterska kommer du att arbeta med både psykiatri och somatisk vård. I dina arbetsuppgifter ingår även vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning såsom att leda och fördela omvårdnadsarbetet, läkemedelshantering, provtagning samt samarbete med vårdgrannar.

Vi erbjuder goda möjligheter till vidareutbildning och utveckling!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom psykiatri samt några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, gärna inom psykiatrisk vård och/eller geriatrik. Det är även meriterande om du har vana av vårt journalsystemet Melior.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du är effektiv, flexibel och kan hantera stress. Du har ett positivt förhållningssätt och ett vänligt bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer ske innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Arbetstiden är förlagd till dag och natt
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri

Ansökan

Referens:
A491725
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=10795103-257d-4a2f-b6be-dd84b1b3a022&TK=92b337de-86c4-4028-9fbe-49db5aba5eaf
Sista ansökningsdag:
2015-10-13


Senaste inkomna jobb