Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska till VO Kirurgi, Avdelning 2 i Ystad

Om tjänsten

Gör skillnad. Varje dag.


Division Kirurgi består av Vårdavdelning 1 och 2, Endoscopimottagning, Cytostatikamottagning, Stomimottagning, Kirurgmottagning och Urologmottagning. Avdelning 1 har 28 vårdplatser och har verksamhet dygnet runt årets alla dagar. Här bedrivs akut och elektiv kirurgisk, urologisk samt gynekologisk vård, främst större bukkirurgiska ingrepp. På Avdelning 2 finns 14 vårdplatser och här bedrivs elektiv kirurgi, urologi samt gynekologi under vardagar.

Verksamhetsområde (VO) Kirurgi i Ystad välkomnar ett stort antal studenter under terminerna och har ett positivt arbetsklimat. Nyutexaminerade medarbetare deltar i ett ettårigt mentorsprogram med fördjupad introduktion. VO Kirurgi i Ystad har glada och sociala medarbetare som hjälper varandra och ser positivt på att besvara frågor och stötta varandra. Medarbetarens intresse för patientnära arbete, verksamhetsutvecklande projekt, patientsäkerhet samt att handleda studenter är viktiga drivkrafter i verksamheten.


ARBETSUPPGIFTER
Några av våra nuvarande medarbetare går på föräldraledighet och nya uppdrag. Därför välkomnar vi nu en ny kollega för tillsvidareanställning inom vår utvecklingsinriktade verksamhet och vårt trevliga arbetslag! Vi erbjuder dig en arbetsplats med kompetenta kollegor, där det finns möjligheter för vidareutveckling inom respektive ansvarsområde.

Här får du möjlighet att delta i verksamhetsutvecklande projekt och delta i utbildningstillfällen både inom och utanför verksamhetsområdet. Du som har arbetslivserfarenhet är med och handleder våra nyexaminerade kollegor. Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. Nya sjuksköterskor erbjuds ett introduktionsprogram som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

I ditt dagliga arbete ansvarar du för vanligt förekommande arbetsuppgifter för kirurgisk, urologisk och gynekologisk verksamhet. Tillsammans med undersköterska utför ni patientnära arbete såsom pre- och postoperativt omhändertagande av patient, provtagning och läkemedelshantering. Som sjuksköterska hos oss ingår även vårdplanering, anhörigkontakt, arbete i olika IT-system samt dokumentation i Melior.

Arbetstiderna är i nuläget förlagda på dagtid, måndag-fredag och vi har bokningsbar verksamhetsbaserad tjänstgöring som förläggs på 10-veckors schema.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Har du erfarenhet av kirurgisk/urologisk/gynekologisk omvårdnad och behandling är det meriterande för tjänsten. Du har goda IT-kunskaper och vi ser det även som önskvärt att du tidigare arbetat med Melior, Orbit5, PASIS och/eller SVPL-IT. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

För att lyckas i denna roll är det betydelsefullt att du har ett gott bemötande mot såväl kollegor som patienter och bidrar till ett välfungerande samarbete. Du har förmåga att ”lyfta blicken” samt har en helhetssyn på arbetet och vad som behöver prioriteras. Är du därtill intresserad av att utveckla din yrkesroll och vill engagera dig i utvecklingsprojekt tror vi att du är vår nya kollega!

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2015-10-01 alternativt snarast möjligt.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Skånevård Kryh, kirurgi

Ansökan

Referens:
A497785
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=78ba5dd4-8346-485e-a596-9b12c0c32c71&TK=b10f5c78-789d-4f73-92bb-0c4bf8ab1855
Sista ansökningsdag:
2015-09-20


Senaste inkomna jobb