Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterska

Om tjänsten

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Beskrivning
Dialysmottagningen tillhör Specialistmedicinkliniken och är placerad på NÄL i Trollhättan.

Verksamheten har idag ca 40 medarbetare, bestående av sjuksköterskor, undersköterskor och städ/kök.

Arbete på en dialysmottagning kombinerar omvårdnad med medicinsk teknik, vilket ger ett varierande arbete.

Vi arbetar med personcentrerad vård (PCV), vilket innebär att vi har ett väl utvecklat teamarbete på enheten. Vi strävar efter att patienten själv ska kunna utföra hela eller delar av sin behandling självständigt. Stora delar av arbetet består därför av att utbilda och stötta patienten till självdialys och på sikt även hembehandling.

Mottagningen har öppet alla dagar, helgtjänstgöring två helger/9 veckor. Vi erbjuder nattdialys, varför nattarbete kan förekomma. Inskolning sker under 8-12 veckor med bredvidgång med van sjuksköterska, därefter arbetar vi med mentorskap under första året, så att du har någon att vända dig till vid frågor och funderingar.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse
tillsvidareanställning
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Dialys

Ansökan

Referens:
2015/4216
Webbplats:
https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:73580/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-09-21


Senaste inkomna jobb