Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SJUKSKÖTERSKA -Vilka villkor önskar du dig?

Om tjänsten

Om du tycker att det är viktigt med omväxling och variation i ditt yrkesliv? Då är du rätt person för oss!

Rent A Nurse söker nu fler legitimerade sjuksköterskor och specialistsköterskor till vårt fina team i Syd. Du har minst två års yrkesvana. För att trivas i rollen som sjuksköterska hos oss tror vi att du är flexibel, kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, du ser frihet och omväxling som viktiga inslag i ditt arbetsliv. Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder och hjälper dem med både långa och korta insatser. Du blir anställd i vårt team där du har stor möjlighet att vara med och påverka ditt schema och din arbetstid, antingen heltid eller om du själv önskar jobba deltid. Du kommer erbjudas möjligheten att prova nya arbetsplatser och bygga på dina erfarenheter. Det ger dig som anställd stor variation och omväxling i ditt arbete.

Hos oss får du möjlighet till kompetensutveckling och en arbetsgivare som bryr sig och är lyhörd för just dina önskemål. Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen. Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi erbjuder:
-Goda anställningsvillkor
-Bra lön
-Möjlighet att arbeta som underkonsult
-Trevligt boende ordnas vid behov
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef
Per Eklund nr:0729-61 10 82, per.eklund@rentanurse.se

OM OSS
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!

Sjuksköterska, grundutbildadVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid- eller deltidsanställning efter överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB Syd
Hemsida:
http://www.rentanurse.se

Ansökan

Referens:
Team i Syd
E-postadress:
infovg@rentanurse.se
Sista ansökningsdag:
2015-09-14


Senaste inkomna jobb