Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sjuksköterskor sökes till avdelning 1 Urologiska kliniken





Om tjänsten

Urologiska kliniken i Östergötland ansvarar för den urologiska vården i det egna länet och är regionklinik för Sydöstra sjukvårdsregionen med sammantaget cirka 1 miljon invånare. Kliniken har cirka 90 anställda och är en länsgemensam klinik med verksamhet på Universitetssjukhuset i Linköping och Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Klinikens vision är god vård och möjlighet till utveckling genom en bra arbetsmiljö.
Urologkliniken på Universitetssjukhuset i Linköping har en vårdavdelning och en mottagning. Avdelningen bedriver planerad kirurgisk verksamhet inom urologi och tar även emot akuta urologiska patienter dygnet runt. Vi har 18 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Vi arbetar enligt Patientnära Vårdmodellen.

Arbetsbeskrivning
Jobbet som sjuksköterska innebär ansvar för att omvårdnaden i varje given situation håller rätt kvalitet och utgår från patientens enskilda behov och resurser. I din roll ingår det att leda och fördela arbetet i teamet samt att verka för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Som sjuksköterska roterar du mellan dag, kväll och natt och har ansvar för mellan sex till åtta patienter tillsammans med en undersköterska. Till vårdavdelningen finns även kurator, sjukgymnast och dietist kopplade.

Introduktionen kommer att skräddarsys efter dina behov. Under introduktionen kommer du få 1-2 handledare och vara med på exempelvis robotoperation och en dag på vår mottagning för att få ökad förståelse om patienternas flöde. Vi ser positivt på fortsatt kompetensutveckling och det finns möjlighet att med tiden vidareutvecklas genom att få delvis betald utbildning till specialistsjuksköterska inom kirurgi och/eller fördjupad kurs inom urologi; Urologisk omvårdnad.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av urologisk eller kirurgisk vård är meriterande, men inget krav. Du har ett intresse för kirurgisk vård. Då du ska kommunicera med patienter, närstående och kollegor är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete samt bibehålla ditt lugn i stressituationer. Du arbetar bra med andra människor, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Anställning och information
Vi erbjuder tillsvidareanställningar, vikariat med tillträde snarast. Vi arbetar i önskeschema med två helger av fem.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av:
Vårdenhetschef Mirjam Bullat, 010-103 37 51.
Biträdande vårdenhetschef Charlotte Lind, 0706-74 29 49.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Lisa Gustavsson, 010-103 11 01.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 december 2015. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.



Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Sjuksköterska, grundutbildad







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Östergötland
Hemsida:
http://www.lio.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=5071%26pp%3D3
Sista ansökningsdag:
2015-12-31


Senaste inkomna jobb